Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki Güçlü Dernek Bir Araya Geldi

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi, Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’ne (BUİKAD) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2019 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2019 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İki Güçlü Dernek Bir Araya Geldi

TÜGİAD Bursa Şube Başkanı Ersoy Tabaklar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mayıs ayında yapılan 7. Olağan Genel Kurulu sonrasında göreve gelen Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Yönetim Kurulu Üyeleri’ne yeni dönemde başarılar diledi.

BUİKAD’ın, misyonuyla ve yaptıklarıyla Bursa iş dünyasına ve kadınların iş hayatındaki rolüne olumlu katkılar sunduğunun altını çizen Başkan Tabaklar, 7. Olağan Genel Kurul sonrası seçilen yeni yönetimin başarılı işlere imza atacağına inandığını ifade etti. Başkan Tabaklar, “BUİKAD, kendimizi yakın hissettiğimiz derneklerden birisi. Birçok üyemiz aynı zamanda sizlerin de üyesi. Bu yakınlık bizlere güçlü iş birlikleri olarak dönecektir. Yeni dönemde de birbirimize destek vereceğimiz projelerde birlikte olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Ziyaret için TÜGİAD Bursa Şubesi temsilcilerine teşekkür eden BUİKAD Başkanı Oya Eroğlu da, “Bursa’da bulunan SİAD’lar içerisinde Yönetim Kurulunda en çok kadın üye sayısına sahip olmanız ile göstermiş olduğunuz farkındalık BUİKAD tarafından fazlası ile takdir görmektedir. Sizlerin de bildiği gibi kadının iş dünyasındaki istihdamını arttırmak, önündeki engelleri kaldırmak için çalışıyoruz. Böyle önemli bir konuda sorumluluk sahibi olan TÜGİAD’ın her daim yanımızda olacağını biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.