Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhracatın Yıldızları

İpeker, yüksek katma değerli ürünlerinden biri olan New Life ekolojik kumaş konsepti ile Kreatif Ürün Ödülüne layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 02:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 02:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İhracatın Yıldızları

 

 

 

/-/-/-/
HABER- FOTOĞRAF: ERDEM BERK
/--/-/-/

 

 

Bu yıl 15’incisini düzenlenen İhracatın Yıldızları-Teşvik Ödülleri töreninde İpeker, yüksek katma değerli ürünlerinden biri olan New Life ekolojik kumaş konsepti ile Kreatif Ürün Ödülüne layık görüldü.

New Life, kullanılmış plastik şişelerin %100 geri dönüşüme tabi tutularak bir sonraki serüvenine inovatif, modern ve sürdürülebilir sorumluluk ile kumaş olarak devam etmektedir. Plastik şişeye ikinci kez hayat kazandırılan New Life serisi, sürdürülebilirlik boyutunda yüksek katma değeri ile ekonomik, çevresel yönü ile doğa dostu ve toplumsal yönü ile de farkındalık yaratan bir ürün grubudur. New Life üretim projesi süresince %94 su ve %60 enerji tasarrufu sağlamakta ve çevreye %32 daha az CO2 salınımı gerçekleştirmektedir. Recycled kumaşları dahil %100 tüm ürün gamı için Oeko Tex Standard 100 sertifikasına sahip olan İpeker, Türkiye’de ilk ve belirli alanlarda Global Recycle Standard (GRS) ile üretim yetkisine sahip tek şirket olma özelliğindedir.

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ile birlikte Dünya Gazetesi, DHL Express, Akbank, Vodafone gibi önemli kurumların CEO ve üst düzey yöneticilerinin hazır bulunduğu ödül töreninde İpeker Yönetim Kurulu Üyesi Ömer İpeker ödülü teslim almıştır. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.