Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhracatçı Rusya’da gıda ve içecek fuarına katıldı

Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği (UMSMİB) Rusya’da 15-18 Eylül 2014 tarihlerinde yapılan Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı'na (World Food Moscow 2014-WFM ) katıldı. Fuarda meyve ve sebze ürünleri tanıtıldı. UMSMİB...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2014 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2014 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İhracatçı Rusya’da gıda ve içecek fuarına katıldı
Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği (UMSMİB) Rusya’da 15-18 Eylül 2014 tarihlerinde yapılan Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı'na (World Food Moscow 2014-WFM ) katıldı. Fuarda meyve ve sebze ürünleri tanıtıldı.

UMSMİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Kamiloğlu, Rusya’da ihracatı artırmak için WFM’e katıldıklarını belirtti. Rusya’nın Türkiye için önemli bir müşteri olduğunu anlatan Kamiloğlu, “Ülkede ekonominin iyiye gittiğini gördük. Bu gıda tüketimini bir anlamda da mamul ürünleri tüketimini artıracak bir durum olarak da yorumlanabilir.” dedi. Kamiloğlu, Rusya ile ticaretin rayına oturacağını ve ekonomik bağların güçleneceğini de dile getirdi.

Meyve sebze mamulleri sektörünün gelecek dönemde Rusya’da payını artıracağını vurgulayan UMSMİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Haydar Güçlü ise “Markalarımızın imajlarını uluslararası arenada belli bir seviyeye getirdik. Bunun için tanıtım faaliyetlerine ağırlık veriyoruz. Bu bağlamda Rusya’nın bizler için önemli olduğuna kanaat getiriyoruz.” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.