Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Ev Aletleri’ne Bir Ödül Daha

İhlas Ev Aletleri tarafından yerli teknolojiyle üretilen ve elliye yakın ülkeye ihraç edilen Aura Cleanmax Temizlik ve Sağlık Robotu, biri Amerika’dan dördü Avrupa’dan olmak üzere beşinci kez ödüle layık görüldü.Çeyrek asırdan fazla...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İhlas Ev Aletleri tarafından yerli teknolojiyle üretilen ve elliye yakın ülkeye ihraç edilen Aura Cleanmax Temizlik ve Sağlık Robotu, biri Amerika’dan dördü Avrupa’dan olmak üzere beşinci kez ödüle layık görüldü.
Çeyrek asırdan fazla bir süredir insanlara faydalı ürünler sunan İhlas Ev Aletleri, aldığı ödüllerle üretim ve kullanım kalitesine verdiği önemi bir kez daha ispatladı. 2015 ve 2016 yılları içinde “Ev Aletleri" kategorisinde dört ödül kazanan Aura Cleanmax Temizlik ve Sağlık Robotuna bir ödül de merkezi İtalya’da bulunan ve dünyanın saygın tasarım uzmanlık kuruluşu olan A’Design Award & Competition’dan geldi. In Home Appliances Design Category sınıfında dünyanın farklı ülkelerinden gelen projeler arasından başarılı tasarımıyla öne çıkan Aura Cleanmax Temizlik ve Sağlık Robotu, kendi alanlarında uzman, gazeteci, akademisyen ve profesyonel tasarımcılardan oluşan jüri üyeleri tarafından ödüle layık görüldü.
İtalya’nın Milano kentinde verilen ödülü, İhlas Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kaya teslim aldı. Törende konuşan Kaya, ödülü bütün İhlas Ev Aletleri çalışanları adına aldığını, genel müdürden en alt kademedeki personeline kadar herkesin bu ödülde payı olduğunu anlattı. Türkiye’de ve dünyada her geçen gün artan rekabet koşullarının zorlukları da beraberinde getirdiğini fakat çok çalıştıklarını ve bu ödülü hakettiklerini dile getiren Kaya, bu ödülün, Aura Cleanmax’ın layık görüldüğü beşinci ödül olduğunu hatırlarak, kendileri için teşvik unsuru olduğunu ve daha iyileri için çalışacaklarını belirtti.
A Design tasarım ödülü ile ilgili bir açıklama yapan İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Dr. Ömer Kamber ise, ürünlerinin bir kez daha uluslararası arenada ödüle layık görülmesinin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Çeyrek asırdan fazla süredir edindiğimiz tecrübe bizim için eşsiz bir hazine. Bu eşsiz birikimden aldığımız güçle, bugün İhlas Ev Aletleri olarak Türkiye’nin en iyi, dünyanın da sayılı temizlik robotu üreticilerinden biri konumuna geldik. Ev aletleri sektöründeki uzmanlığımız, modern ve inovatif yaklaşımımız, canlı ve güçlü yapımızla, çok daha büyük bir potansiyele sahip olduğumuzu biliyoruz. İstihdam ve teknolojik gücümüz bunun en büyük göstergesidir.”
İnovasyon için özgüvenin şart olduğunu ifade eden Dr. Kamber, ‘’Biz bu özgüveni kendimizde hissetiyoruz. İnovatif gereklikleri yerine getirerek yurt içi ve yurt dışında fonksiyonellik ve tasarım alanında gösterdiğimiz hassasiyetin karşılığını bu ödüllerle alıyoruz. Aldığımız ödüller üstlendiğimiz misyonun en güzel yansımasıdır. Daha yapmamız gereken çok şey var. Ben bu tür organizasyonların da bunu kamçılayacağına inanıyorum. Yerli iş gücü ve yerli üretimin hep arkasında olduk. Tübitak desteğiyle ürettiğimiz son teknoloji ürünlere yenilerini eklemek için çalışmalarımız kesintisiz devam edecektir” diyerek kendilerini bu ödüle layık görenlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.