Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İgiad Başkanı Karahan, Terörü Lanetledi

İGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Karahan, İstanbul Atatürk Havalimanında meydana gelen terör saldırısını üzerine açıklama yayımladıTürkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Karahan,...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Karahan, İstanbul Atatürk Havalimanında meydana gelen terör saldırısını üzerine açıklama yayımladı
Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Karahan, İstanbul Atatürk Havalimanında meydana gelen terör saldırısı ile ilgili üzerine yazılı açıklama yayımladı. Menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dilediğini belirten Karahan, "Milletimizin başı sağ olsun. Bu tür saldırıların bir daha ülkemizde yaşanmamasını Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.
Türkiye’nin dış politikada dostlarının sayısını artırma düşmanlarının sayısını azaltma yaklaşımının karşılığı son yaşadığımız müessif terör saldırısı olduğunu belirten Karahan, bu tür terör saldırılarıyla Türkiye’nin dış politikada yeni açılımlarının önünün kesilmesi istendiğini kaydederek, "Terör ülkemize karşı bir kaldıraç olarak kullanılmaktadır. Terör örgütünün isminden; teröristin kimliğinden, tabiiyetinden çok; terör örgütlerini, terörü, teröristi kaldıraç olarak kullanan gücün kimliği ve amacı önemlidir" dedi.
Türkiye’nin kararlılığından duruşundan vazgeçinceye kadar, terör saldırılarının ülkeye ve millete ağır bedeller ödetmekte ve ödetmeye de devam edeceğini söyleyen İGİAD Başkanı "Türkiye kararlılığı ve duruşundan vazgeçtiği an terör örgütleri ve terörü kaldıraç olarak kullanan güçler asıl amaçlarına ulaşmış olacaktır. Türkiye’nin içte bölücü terör örgütüne ve güney sınırımızda meydana gelen de-facto yapılanmaya karşı verdiği mücadele ve dış politikada izlediği kararlı duruşu ve yeni yaklaşımı bir istiklal ve istikbal mücadelesidir. Türkiye İstiklal ve istikbalini muhafaza etmek adına bütün kurum ve kuruluşlarıyla güvenlik güçlerimizle birlik içinde bütün imkanlarıyla terörle mücadelesini amansız bir şekilde sürdürmelidir. Bu mücadelede milletimiz devletinin, kurumlarının, güvenlik güçlerimizin her daim yanındadır" ifadelerini kullandı.
İGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Karahan, açıklamasını şöyle tamamladı: "Allah bu aziz milletimize sabır ve sebat versin birliğini, dirliğini, kardeşliğini muhafaza etsin. Yöneticilerimize feraset, meşveret, dirayet, cesaret azim ve kararlılık versin. Terörle göğüs göğse mücadele eden güvenlik güçlerimize güç ve kuvvet versin kendilerinden yardımını esirgemesin; zaferler nasip etsin. Allah her birimizin yar ve yardımcısı olsun".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.