Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İbrahim Gümüşlü: “Limitlerin Düşmesi Tüketicinin Yararına Olacak”

Clk Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü, Her Elektrik Abonesinin Kendi Enerji Şirketini Seçebileceği Serbest Tüketici Uygulamasının Gelecekte Limitlerin Düşmesiyle Daha Geniş Kitlelere Ulaşacağını Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İbrahim Gümüşlü: “Limitlerin Düşmesi Tüketicinin Yararına Olacak”
CLK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü, her elektrik abonesinin kendi enerji şirketini seçebileceği serbest tüketici uygulamasının gelecekte limitlerin düşmesiyle daha geniş kitlelere ulaşacağını söyledi.
CLK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü, Türkiye’deki her elektrik abonesinin kendi enerji şirketini seçebileceği serbest tüketici uygulamasının gelecekte limitlerin düşmesiyle daha geniş kitlelere ulaşacağını belirterek, bu durumun fiyat ve fayda kampanyalarıyla tüketicinin lehine bir durum oluşturacağını söyledi. Serbest tüketici uygulamasında şirket olarak fiyat indirimlerinin yanı sıra her sektörde müşteriye değer oluşturacağının altını çizen İbrahim Gümüşlü, “Şu anda birçok farklı sektörden 51 şirket ile abonelerimize yönelik fayda işbirlikleri düzenliyoruz. Tüketicilere hayatlarının her anında kullandıkları elektrik enerjisi için hizmet verip, diğer yandan da farklı sektörlerdeki ihtiyaçlarını karşılayarak onlara faydalar oluşturacağız. Serbest tüketicide piyasa açıklığı tamamına ulaştığında bu faydalardaki sayılarımızı artıracağız” ifadelerini kullandı.
Ayrıca, CLK Boğaziçi Elektrik’den yapılan açıklamada abonelerine 11 Avrupa şehrinden birisine ücretsiz olarak gidiş-dönüş uçak bileti kazanma fırsatı sundukları belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.