Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hopi Genel Müdürü Onur Erbay:

Perakende Günleri’nde konuşan Hopi Genel Müdürü Onur Erbay, Hopi’li işlem hacminin yılsonunda 1 milyar TL’yi aşması beklediklerini söyledi.Perakende Günleri’nde konuşan Hopi Genel Müdürü Onur Erbay, bugün Hopi’li işlem hacmi bugün...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2015 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Perakende Günleri’nde konuşan Hopi Genel Müdürü Onur Erbay, Hopi’li işlem hacminin yılsonunda 1 milyar TL’yi aşması beklediklerini söyledi.
Perakende Günleri’nde konuşan Hopi Genel Müdürü Onur Erbay, bugün Hopi’li işlem hacmi bugün (Hopi üzerinden geçen alışverişlerin toplamı) 800 milyon TL’yi geçtiğini belirterek, "Hopi’li işlem hacminin yılsonunda 1 milyar TL’yi aşmasını bekliyoruz" dedi.
Hopi’nin üye sayısının 2,5 milyon olduğunu vurgulayan Erbay, "Hopi, Türkiye’deki milyonlarca insana ilk kez bir mobil uygulama indirtti. İlk kez QR Code kullandırdı. Her gün 150 bin kişi Hopi’sine bakıyor ve 20 bin kişi Hopi’siyle alışverişe çıkıyor. Hopi’liler, kampanyalardan şimdiye kadar 30 milyonu aşkın ’paracık’ kazandı. Bu ’Paracık’ları yaklaşık 2 kat değerli, yani 50 milyonun üzerinde ’Paracık’ olarak harcadılar" dedi.
Bugün Hopi ekosisteminde, gıdadan teknolojiye, hazır giyimden ayakkabıya, otel rezervasyonundan araç kiralamaya, online kitap alışverişinden online hazır giyim alışverişine, eğlenceye kadar 35 üye marka bulunduğunu açıklayan Onur Erbay, "Hopi’lilere şuana kadar bine yakın kampanya sunuldu ve bu kampanyaların yüzde 35’i özel kampanyalar oldu. 2016’da eklenecek mobil ödeme özelliğiyle birlikte Hopi’nin ölçeklemesinin hızlanması bekleniyor. İlk günden itibaren çok dikkat çeken ve sevilen Hopi, ilk 2 haftada 1 milyon kişi tarafından indirilerek bir rekora imza attı. Dünyada 1 milyon indirilme sayısına en kısa sürede ulaşan uygulamalar arasında yerini aldı" ifadelerini kullandı.
Hopi Genel Müdürü Onur Erbay; 2016 yılında, üye marka sayısını yüzlü sayılara çıkarmayı ve Hopi kullanan kişi sayısını da 5 milyona ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.