Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hisarcıklıoğlu’ndan TBMM Başkanlığına Seçilen İsmet Yılmaz’a Kutlama

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na seçilen İsmet Yılmaz’ı kutlayan bir mesaj yayımladı.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2015 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2015 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na seçilen İsmet Yılmaz’ı kutlayan bir mesaj yayımladı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na seçilen İsmet Yılmaz’ı kutlayan bir mesaj yayımladı. Hisarcıklıoğlu, Yılmaz’ın, halkın iradesini temsil eden en üst makam olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Başkanlık görevini layıkıyla yapacağına inandığını söylerken, “Demokrasi en güzel, en ideal rejimdir. Sistem içerisinde halkın iradesi sonucu Meclis’e seçilen milletvekillerimizin oylarıyla, TBMM Başkanlığı’na seçilen İsmet Yılmaz’ı Türk iş dünyası adına tebrik ediyorum” dedi.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:
“TBMM bugün yeni başkanını seçmiştir. Milli iradenin tescil ettiği adres, demokrasinin gereklerini yerine getirerek, sağlıklı bir seçim gerçekleştirmiştir. Başarılı bir görev süreci geçirmesini dileyerek, Sayın Yılmaz’ın bu güzide makamın bitamam hakkını vereceğine inandığımızı belirtmek istiyorum”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.