Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hisarcıklıoğlu: "Mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum"

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bayramların sevgi,...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.
Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bayramların sevgi, saygı, barış, kenetlenme ve dayanışma gibi insanı insan yapan asil değerleri yüceltmek için en güzel fırsat olduğuna işaret etti.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: "Mübarek Ramazan ayının ardından kavuştuğumuz Bayram, sevinçlerin arttığı, kırgınlık ve dargınlıkların son bulduğu çok önemli günleri ihtiva eder. Güzel olan kavgalar, savaşlar olmadan; barış içerisinde, birbirimizi anlayarak ve saygı duyarak yaşayabilmektir.
Bu çerçevede; milli ve dini duygularımızın, inançlarımızın, örf ve adetlerimizin uygulanıp sergilendiği bayramlarımızın; bugün her günkünden daha çok ihtiyacımız olan, millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günler olmasını diliyorum.
Türk iş dünyası adına, Ramazan Bayramının, büyük milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bayramımız kutlu olsun".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.