Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hisarcıklıoğlu: “Dökülen Kanlar, Kimsenin Yanına Kar Kalmaz”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu,İstanbul’da meydana gelen terör saldırısı üzerine yayımladığı mesajda, “Bunu gerçekleştirenler insanlığın düşmanıdır. Dökülen kanlar kimsenin yanına...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu,İstanbul’da meydana gelen terör saldırısı üzerine yayımladığı mesajda, “Bunu gerçekleştirenler insanlığın düşmanıdır. Dökülen kanlar kimsenin yanına kar kalmaz” dedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, İstanbul’da meydana gelen terör saldırısı üzerine bir mesaj yayımladı. Hisarcıklıoğlu, mesajında şı ifadelere yer verdi: “Bu sabah İstanbul Vezneciler semtinde terör örgütü tarafından bomba yüklü aracın infilak ettirilmesiyle 7 polis ve 4 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, 36 kişinin yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrendik. Yüzyıllar boyu bu topraklarda kardeşçe, bir yumruk gibi bir arada yaşayan insanları birbirine düşürmek için başvurulan bu aşağılık insanlık dışı terör eylemleri, hiç kimsenin şüphesi olmasın ki hedefine ulaşamayacaktır.
Bu coğrafyanın insanları birdir ve beraberdir. Bu akan kan, silaha sarılanların insanlıklarının ve vicdanlarının ölümüdür. Türk iş dünyası adına, şehit polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.