Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hisarcıklıoğlu: “Atatürk’ü, saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz”

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Atatürk’ün vefatının 78’inci yıldönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında, "Türk iş dünyası adına ülkemize olan inancımızı, hizmet etme ve sahip çıkma kararlılığımızı bir kez daha yineliyoruz"...

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2016 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2016 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Atatürk’ün vefatının 78’inci yıldönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında, "Türk iş dünyası adına ülkemize olan inancımızı, hizmet etme ve sahip çıkma kararlılığımızı bir kez daha yineliyoruz" dedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 10 Kasım Atatürk’ün vefatının 78’inci yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) olarak, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Atatürk’ü ebediyete uğurladığımız günün 78. yıldönümünde, O’nu saygıyla, minnetle ve şükranla bir kez daha anıyor, Türk iş dünyası adına ülkemize olan inancımızı, hizmet etme ve sahip çıkma kararlılığımızı bir kez daha yineliyoruz.
Mustafa Kemal Atatürk’ün, "Tüccar, Milletin emeği ve üretimini kıymetlendirmek için eline ve zekasına emniyet edilen ve bu emniyete liyakat göstermesi gereken adamdır” sözünü şiar edinerek, bu düsturla, O’nun çizdiği yolda, güvenine layık olmak amacıyla başladığımız işleri hedefe ulaştıracağımıza yürekten inanıyorum. Bize bıraktığı Cumhuriyeti, ilke ve hedefleri doğrultusunda güçlü kılmak ve Türkiye’yi daha ileri seviyelere ulaştırmak için çabamız artan bir güçle devam edecektir.
Biz Türkiye’ye inanıyoruz. Ülkemize hizmet etmeye kararlıyız. Milletimizin çağdaş dünyada saygın bir yer edinebilmesi için, yorulmaksızın gayret etmek, çalışmak ve üretmekle sorumlu olduğumuzun bilincindeyiz. Türk iş dünyası olarak, ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı ve müreffeh bir Türkiye konusundaki kararlılığımızı bir kez daha vurguluyor, Büyük Atatürk’ün yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.