Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hem Kurye Hem Ceo

Sanal gerçeklik teknolojisi üzerine çalışan Oculus’un kurucusu Palmer Luckey yeni gözlük modelini ilk müşterisine elleriyle teslim etti.Sanal gerçeklik teknolojisinin dünya çapında ün kazanmasına sebep olan Amerika kökenli Oculus Vr firması...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sanal gerçeklik teknolojisi üzerine çalışan Oculus’un kurucusu Palmer Luckey yeni gözlük modelini ilk müşterisine elleriyle teslim etti.
Sanal gerçeklik teknolojisinin dünya çapında ün kazanmasına sebep olan Amerika kökenli Oculus Vr firması ilk ve tek ürünü olan Oculus Rift modeli üzerinde geliştirme çalışmalarında sona geldi. Pcforalla sitesinde yer alan habere göre, sanal gerçeklik gözlüğü olan Rift’in, ön sipariş yoluyla satın alan müşterilerine teslimine 28 Mart’ta başlanacakken şirket teslimat konusunda dünyada bir ilke imza attı. Şirketin kurucusu ve yöneticisi olan Palmer Luckey, kendilerine gösterilen büyük ilgiye ve Rift’in ilk aşamasından beri süreci izleyen ve Alaska’da oturan bir müşterisine Oculus Rift’i kendi elleriyle teslim etti. Ross Martin isimli kişi, Oculus Rift’in ilk sahiplerinden biri oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.