Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hazine’den Geri Ödeme Garantili Finansman Sağlama Açıklaması

Hazine Müsteşarlığı, T.C. Ziraat Bankası A.Ş’ye ve Türk Eximbank’a Hazine Geri Ödeme Garantisi altında toplamda 300 milyon euroluk finansman sağlanacağını açıkladı.Hazine Müsteşarlığı, T.C. Ziraat Bankası A.Ş’ye ve Türkiye İhracat...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hazine Müsteşarlığı, T.C. Ziraat Bankası A.Ş’ye ve Türk Eximbank’a Hazine Geri Ödeme Garantisi altında toplamda 300 milyon euroluk finansman sağlanacağını açıkladı.
Hazine Müsteşarlığı, T.C. Ziraat Bankası A.Ş’ye ve Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş.’ye (Türk Eximbank) Hazine Geri Ödeme Garantisi altında toplamda 300 milyon euroluk finansman sağlanma anlaşmasnın imzalandığını bildirdi.
Hazinenin Ziraat Bankası için yaptığı duyuruda şu ifadeler kullanıldı:”Avrupa Yatırım Bankasından T.C. Ziraat Bankası A.Ş’ye Hazine Geri Ödeme Garantisi altında 100 milyon Avro tutarında finansman sağlanmasına ilişkin bir garanti anlaşması imzalanmıştır. Sağlanan finansman, KOBİ ve orta ölçekli işletmelerin finansmanı kapsamında kullandırılacaktır. Kamuoyuna duyurulur”.
Hazinenin Türk Eximbank için yaptığı duyuruda ise şu ifadelere yer verildi:”Avrupa Yatırım Bankasından Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş.’ye (Türk Eximbank) Hazine Geri Ödeme Garantisi altında 200 milyon Avro tutarında finansman sağlanmasına ilişkin bir garanti anlaşması imzalanmıştır. Sağlanan finansman, KOBİ ve orta ölçekli işletmelerin finansmanı kapsamında kullandırılacaktır. Kamuoyuna duyurulur”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.