Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasan Eker’e Önemli Görev…

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 24. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimi, mevcut başkan Firuz Bağlıkaya kazandı. Firuz Bağlıkaya’nın Yönetim Kurulu’nda asil üye olarak BURKON Turizm & Kongre Genel Müdürü Hasan Eker de yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2019 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2019 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hasan Eker’e Önemli Görev…

TÜRSAB 24. Olağan Genel Kurulu’nun 1 Aralık Pazar günü gerçekleşen seçimde, başkan ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Kullanılan 4 bin 65 oyun, 2 bin 510’unu alan Firuz Bağlıkaya, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

TÜRSAB Yönetim Kurulu Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu: Firuz Bağlıkaya (Başkan) Ali Bilir, Abdulhamit Kuk, Hasan Eker, Diyaeddin Şahin, Ceren Anadol, Soner Bacaksız, Nalan Yeşilyurt.

TÜRSAB’ın 24. Olağan Genel Kurulu ve seçimiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan BURKON Turizm & Kongre Genel Müdürü ve TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Eker, “Başarılı bir Genel Kurul süreci tamamladık. Sektörümüz için hayırlı olmasını dilerim. TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu’na seçilmiş olmaktan dolayı da mutluyum. Uzun yıllardır turizm sektöründe faaliyet gösteren birisi olarak ülke turizmine TÜRSAB Genel Merkezi çatısı altında ve Sayın Firuz Bağlıkaya liderliğinde ülke turizmi ve mesleğimizin gelişimi için çalışacak olmanın heyecanını hissediyorum. Bu vesileyle bizleri destekleyen tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder; aday olan, oy vermeye gelerek mesleğine sahip çıkan üyelerimizi de kutluyorum. Bu göreve beni uygun gören Başkanımız Sayın Bağlıkaya’ya, önceki yönetimimize ve özveri ile çalışan seçim çalışma grubumuza, desteklerini esirgemeyen BTK Başkanımız Sayın Murat Saraçoğlu ve bağlı üyelerine çok teşekkür ederim.”

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.