Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hannover Uluslararası Ticari Araçlar Fuarı açılıyor

Almanya'nın Hannover şehrinde her iki yılda bir Alman Otomobil Sanayi Birliği (VDA-Verband der Deutschen Automobilindüstrie) tarafından düzenlenen Uluslararası Ticari Araçlar Fuarı 65. kez 25 Eylül – 2 Ekim arasında yapılacak. Türkiye’nin...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2014 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2014 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya'nın Hannover şehrinde her iki yılda bir Alman Otomobil Sanayi Birliği (VDA-Verband der Deutschen Automobilindüstrie) tarafından düzenlenen Uluslararası Ticari Araçlar Fuarı 65. kez 25 Eylül – 2 Ekim arasında yapılacak. Türkiye’nin son yıllardaki önemli ihraç ürünleri arasına giren ticari araç ve bunların aksam ve parçaları da birçok firma tarafından bu fuarda sergilenecek. Söz konusu firmalardan bazıları Bursa – Uludağ İhracatçı Birlikleri (UIB) tarafından düzenlenen milli organizasyon çerçevesinde, Salon 23 Stand C20´de ürünlerini sergileyecek.

Bu arada, 322 adet yeni konu ve ürün ilk kez bu fuar ile dünya piyasasına sunulacak ve fuarı 250-300 bin kişinin ziyaret etmesi beklenmektedir. Ülkelerle ilgili yapılacak toplantılarda üç ülke belirlendi bunlar: Çin, Hindistan ve Türkiye.

Bu çerçevede, 29 Eylül’de TAYSAD (Taşıt Araçları Yan Sanayi Birliği Derneği), ÖİB (Otomotiv İhracatçıları Birliği) ve VDA (Almanya Otomobil Sanayi Birliği) tarafından, fuar alanındaki Convention Center´ın 15 / 16 konferans salonunda ´İAA Türkiye Günü´ düzenlenecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.