Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülmez: “Sanayicilerimizin Taleplerini Yetkililere Aktarıyoruz”

OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi ve NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü ve OSBÜK Yönetimiyle birlikte gerçekleştirdikleri Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ziyareti hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2019 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2019 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gülmez: “Sanayicilerimizin Taleplerini Yetkililere Aktarıyoruz”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Bakan Yardımcıları Hasan Büyükdede ve Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret ederek sanayicilerin sorunlarını ilettiklerini dile getiren Gülmez, OSB’lerle ilgili pek çok konunun görüşüldüğünü aktardı.

Bakan Varank’a OSB’lerin ihtiyaçlarını aktardıklarını belirten Gülmez, sanayicinin özellikle artan enerji maliyetleri konusundaki destek talebinin de gündeme getirildiğini söyledi. Gülmez, OSBÜK’ün düzenlemeyi planladığı 7. Enerji Zirvesi’nin de değerlendirildiğini dile getirerek, enerji zirvelerinin sanayiciler ve ilgili makamlar arasında diyalog ortamını sağlaması bakımından önemli bulduğunu vurguladı. Gülmez, OSB’lerde 7/24 gözetimi sağlayarak oluşabilecek sorunları önceden fark etmek ve tedbir almak için bir SCADA merkezinin kurulması ihtiyacını da aktardıklarını belirtti ve sözlerine “SCADA sistemiyle enerji takibi yaparak enerji tasarrufunun sağlanmasıyla birlikte zaman ve işgücünden de tasarruf edilmesi mümkün.” şeklinde devam etti. Gülmez, Bakanlık tarafından geliştirilen, OSBÜK tarafından güncellenen ve OSB’lerin parsel, yönetim, imar gibi birçok verilerinin bir arada yer aldığı çevrim içi bir platform olan OSB Bilgi Portalı ile ilgili de fikir alışverişi yapıldığını kaydetti. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.