Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güç Elektroniği Sektörüne Türk İmzası

İstanbul Ataşehir’de bulunan UPSet Elektronik, tamamen yerli mühendisler tarafından üretilen güç elektroniği ürünlerini tüm dünyaya pazarlıyor.Şirketin genel müdürü Ramazan Arapkirli, ufak bir atölye olarak başlayan UPSet Elektronik’in...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Ataşehir’de bulunan UPSet Elektronik, tamamen yerli mühendisler tarafından üretilen güç elektroniği ürünlerini tüm dünyaya pazarlıyor.
Şirketin genel müdürü Ramazan Arapkirli, ufak bir atölye olarak başlayan UPSet Elektronik’in yakaladığı başarı çizgisini anlattı. Hem yerli üretimi teşvik etmek hem de ülkemizden başarılı ve tüm dünyaya satış yapan bir şirket kurduklarını belirten Arapkirli, 2016 yılı itibariyle daha büyük işlere imza atmak istediklerini söyledi.
En büyük satış kalemlerinden olan kesintisiz güç kaynağı ürünlerini Türkiye’de ürettiklerini belirten Arapkirli, ’’Kurduğumuz Ar-Ge ofisleriyle ürünlerini sürekli geliştirmeye devam ettik. Bir ürünü ürettikten sonra global anlamda rekabet edebilmek için ürününüze sürekli olarak yatırım yapmanız gerekiyor. Şuanda 20’den fazla ülkeye ürünleri ihraç ediyoruz’’diye konuştu.
DİJİTALE DE YATIRIM YAPIYORUZ
İnternet erişim oranlarının artması ile birlikte tüm dünyaya aynı anda ürünlerini sunabildiklerini belirten Arapkirli, ’’2015 yılından bu yana dijitale de yatırım yapıyoruz. Web sitesinden şuanda direkt olarak satış yapamıyoruz; ancak kurduğumuz altyapı ile birlikte talepleri karşılıyoruz. Arama motorlarına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız bu yatırımın sonucunu 6 ay sonunda trafiklerimizi ve gelen telefon sayılarını yüzde 100 artırdık. Dijital önemli bir yere sahip. Sektör dijitale kaydı’’ şeklinde konuştu.
HEDEFİMİZ ÖNCE TÜRKİYE’DE ARDINDAN GLOBAL PİYASADA OYUN KURUCU OLMAK
Kurulan Ar-Ge Ofisi ile birlikte ürünlerini en son teknolojilerle üreten Upset Elektronik, güç elektroniği ile ilgili yeni ürünler de üretmeye başlamış durumda. Özellikle son Elektronik Kart Dizgi yatırımı ile daha geniş bir alanda hareket edebileceklerini söyleyen Arapkirli, ’’Ar-Ge yatırımlarının da devam edecek. Son grup şirketleri iLift Driver ile asansör sektörüne de giriş yaptık. Bu alanda da hızlı büyüme hedefliyoruz. Hedefimiz, Türkiye’de alanında pazar lideri olmak. Bunun için servis ağlarını da tüm Türkiye’ye yaydık’’ dedi. Türkiye’nin 7 bölgesine de bayi ve servis ağı sağlayan UPSet Elektronik, ülke içerisindeki yatırımlarını da artırmayı hedefliyor. Hizmet sağladığı şirketler arasında Türkiye’nin devlerini barındıran UPSet Elektronik yerli pazar için 2016 yılında portfolyosunu da genişletmek istiyor. Arapkirli, bu gelişmeler neticesinde UPSet Elektronik’i önce Türkiye’de ardından global piyasada bir oyun kurucu olarak konumlandırmak istediklerini söyledi.
4 KITAYA SATIŞ YAPIYORUZ
UPSet Elektronik İhracat Müdürü Mehmet Ergamalıoğlu, geliştirdikleri kesintisiz güç kaynağı teknolojileri ile birlikte yurtdışında rekabet avantajı sağladıklarını söyledi. Şuanda 4 kıtaya satış yaptıklarını belirten Ergamalıoğlu aynı zamanda yurtdışında stratejik ortaklıklar da sağladıklarını belirtti.
Tamamen yerli mühendisler tarafından milli kaynaklarla üretilen UPSet güç elektroniği ürünleri, ilerleyen dönemlerde adından daha fazla söz ettirecek gibi görünüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.