Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTO Paris’te modanın nabzını tuttu

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), üyelerinin sektörleri ile ilgili gelişmeleri küresel düzeyde takip edebilmeleri için düzenlediği sektörel çalışmalara “Who’s Next” Uluslararası Moda Fuarına düzenlediği heyet organizasyonu ile devam etti.GTO...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GTO Paris’te modanın nabzını tuttu

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), üyelerinin sektörleri ile ilgili gelişmeleri küresel düzeyde takip edebilmeleri için düzenlediği sektörel çalışmalara “Who’s Next” Uluslararası Moda Fuarına düzenlediği heyet organizasyonu ile devam etti.

GTO üyelerinin sektörel gelişimlerine destek sunmak hedefi ile 18-22 Ocak 2018 tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen “Who’s Next Uluslararası Moda Fuarına” KOSGEB destekli "Fuar Ziyareti ve İş Gezisi" organizasyonu düzenledi. GTO Yönetim Kurulu Üyeleri İ. Halil Zengin ve Kamil Tosun başkanlığında gerçekleştirilen fuar ziyaretine katılan oda üyesi yaklaşık 40 firma temsilcisi sektördeki son yenilikleri görme fırsatı buldu.

GTO Yönetim Kurulu Üyesi Halil Zengin Who’s Next Fuarının dünyanın önde gelen moda ticaret fuarı olduğunu belirterek, “GTO olarak üyelerimize vizyoner bir bakış açısı kazandırmaya çalışıyoruz. Bir yandan sektörlerinin gelişmesine yönelik yeni projeler üretirken bir yandan da küresel gelişmeleri takip edebilmeleri için yurtdışı fuar ve inceleme gezileri düzenliyoruz. Paris’te Ocak ve Eylül aylarında düzenlenen “Who’sNext” 600 civarında Fransız ve uluslararası hazır giyim ve aksesuar markasını görebileceğiniz özel bir fuar. Gaziantep ekonomisinde önemli bir yere sahip olan triko ve hazır giyim sektörünün temsilcileri olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaret sektörümüz için oldukça verimli geçti” dedi. Organizasyon kapsamında ikili iş görüşmeleri yapıldığını da söyleyen Zengin, “Heyet organizasyonu kapsamında fuardaki incelemelerimizin yanı sıra, Invest Paris Region üyesi sektör temsilcileri ile ikili görüşmeler yaptık. Ayrıca Invest Paris Region yetkililerine Gaziantep ekonomisi hakkında bilgiler vererek muhtemel işbirliği olanakları hakkında görüş alışverişinde bulunduk” şeklinde konuştu.

GTO Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Tosun ise Fuar Ziyareti ve İş Gezisi ile ilgili üyelerin sektörel gelişmeleri yerinde incelemelerinin yanı sıra Gaziantep’in tanıtımı açısından da önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Tosun, Gaziantep Ticaret Odası’nın önümüzdeki dönemde de yurt dışında organize edilen önemli fuarlara yönelik heyet ziyareti organizasyonları düzenlemeye devam edeceğini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.