Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTİ Travel’den bilet alanların ümitleri tükendi

İflas eden Antalya merkezli Kayı Grubu’nun Almanya’daki tur operatörü şirketi GTİ Travel’den bir kötü haber daha geldi. Düsseldorf İdare Mahkemesi, Haziran ayında iflasını bildirerek birçok vatandaşın tatil hayallerini suya düşüren...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İflas eden Antalya merkezli Kayı Grubu’nun Almanya’daki tur operatörü şirketi GTİ Travel’den bir kötü haber daha geldi.

Düsseldorf İdare Mahkemesi, Haziran ayında iflasını bildirerek birçok vatandaşın tatil hayallerini suya düşüren GTİ Travel’den bilet alan ancak iflas yüzünden bu bileti kullanamayan vatandaşlara masrafların geri verilemeyeceğini duyurdu. Mahkeme tarafından yapılan açıklamada şirketin dava masraflarını ancak karşılayabileceği belirtildi.

GTİ yaz tatilinden kısa bir süre önce iflasını bildirmişti. Şirketi bağlı olan SKY Havayolları’nın uçuşları durdurması nedeniyle birçok vatandaş Türkiye’ye tatile gidememişti.

Kayı Grubu’na bağlı bir turizm şirketi olan GTİ Travel, Almanya’nın en büyük turizm şirketleri arasında yer alıyordu. 1994 yılında faaliyetine başlayan Kayı Grubu’nun Almanya’da 150 Türkiye’de ise 4 bin çalışanı bulunuyordu. Riva, Adam & Eve gibi meşhur ve lüks otelleri de bünyesinde barındıran grup bunları da satmak zorunda kalmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.