Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Good Design 2017’de Türk firmasına 3 ödül

Türkiye’de mobilya sektörünün öncülerinden biri olan Ersa, dünyanın en eski ve saygın tasarım yarışmalarından Good Design’da 3 ödül birden kazandığını duyurduÇalışma ve yaşam alanları için geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle...

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Good Design 2017’de Türk firmasına 3 ödül

Türkiye’de mobilya sektörünün öncülerinden biri olan Ersa, dünyanın en eski ve saygın tasarım yarışmalarından Good Design’da 3 ödül birden kazandığını duyurdu

Çalışma ve yaşam alanları için geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle Türkiye’de mobilya sektörünün öncülerinden biri olan Ersa, dünyanın en eski ve saygın tasarım yarışmalarından Good Design’da 3 ödül kazandığını açıkladı. Ersa, dünya genelinde çağdaş tasarım alanında farkındalığı artırmak ve bu alanda lider firmalar ile tasarımcıları onurlandırmak amacıyla gerçekleştirilen Good Design 2017’de, mobilya kategorisinde ödüle layık görülen tek yerli firma olduğunu duyurdu.

Şirket açıklamasına göre Ersa Mobilya kurucusu Metin Atabey Ata’nın 1962 yılında tasarladığı ikonik koltuğun Burak Koçak tarafından yeniden yorumlandığı 1962 serisinin yanı sıra metal çerçevesiyle modern bir tasarım sunan, 2011’de Ece Yalım Design Studio tarafından tasarlanan Frame yönetici grubunun yeni üyesi Frame Operasyonel çalışma serisi ile modüler yapısıyla çalışma mekanlarındaki esnekliği yeniden yorumlayan bir diğer Ece Yalım Design Studio tasarımı Join New Generation oturma ünitesiyle ‘Good Design’ ödülüne layık görülen Ersa, Frame ve Join ile ilk kez 2011 yılında Good Design almaya hak kazanmıştı.

Chicago Athenaeum Mimarlık ve Tasarım Müzesi (The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design) ile Avrupa Mimarlık, Sanat, Tasarım ve Kentsel Araştırmalar Merkezi (The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies) işbirliğinde düzenlenen Good Design ödülleri kapsamında bu sene 46 ülkeden 900’den fazla başvuru değerlendirildi. 2011’den bu yana toplam 14 Good Design ödülüne layık görülen Ersa, 2015’te ‘Green Line’ serisiyle sürdürülebilir yeşil ürünlerin onurlandırıldığı Green Good Design Awards’da 4 ödül birden kazanmıştı. Ersa, yakaladığı tasarım çizgisiyle German Design Award, iF, Interior Design, International Design Excellence Awards ve Red Dot gibi 50’nin üzerinde dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinin sahibi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.