Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gönül Kahvesi, Bahreyn’de Mağaza Açacak

Geleneksel Türk kahvesi ve kültürünü geniş kitlelere yayma misyonunu yürüten Gönül Kahvesi, Körfez Bölgesi’ne ilk adımını Bahreyn’de açılacak mağazalarıyla yapacak.Bahreyn’in köklü ailelerinden Kooheji ailesinin sahip olduğu AJM...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gönül Kahvesi, Bahreyn’de Mağaza Açacak
Geleneksel Türk kahvesi ve kültürünü geniş kitlelere yayma misyonunu yürüten Gönül Kahvesi, Körfez Bölgesi’ne ilk adımını Bahreyn’de açılacak mağazalarıyla yapacak.
Bahreyn’in köklü ailelerinden Kooheji ailesinin sahip olduğu AJM Kooheji Group, Gönül Kahvesi’nin Bahreyn’deki master franchise haklarını satın aldı. Anlaşma uyarınca, kısa süre içerisinde Bahreyn’de 3 mağaza açılması öngörülürken; Körfez Bölgesi’ndeki diğer ülkelerde de AJM Kooheji Group’a öncelik sağlanması kararına varıldı.
Konu hakkında görüşlerini dile getiren Gönül Kahvesi kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaman İnönü Yardımcı, “Gönül Kahvesi olarak Bosna-Hersek’ten sonra ikinci yurt dışı noktamızın imzalarının atılmış olmasından dolayı çok memnunuz. Yola çıkış misyonumuz olan Türk kahvesini bir gün dünyadaki herkes tadacak fikrini gerçekleştirmek için önemli bir adım daha attığımızı düşünüyorum. Umarım en kısa zamanda önce Bahreyn’de, daha sonra da diğer Körfez ülkelerinde konseptimize uygun mağazalarımızı, bölge tüketicilerinin hizmetine sunacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.