Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GESİAD, Vekil Refik Özen’i Ağırladı…

Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu’nu ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili ve Türkiye-Bosna Hersek Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Refik Özen, “Bursa hepimizin ortak paydasıdır. Bursa’ya hizmet için el birliği ile çalışıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2020 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2020 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GESİAD, Vekil Refik Özen’i Ağırladı…

Bursa’da faaliyetleriyle öne çıkan ve marka olmuş bazı sivil toplum kuruluşlarının bulunduğunu, GESİAD’ın da Bursa’ya değer katan bir STK olarak bunlar arasında yer aldığını söyleyen Vekil Refik Özen, “Bursa ticaretten sanayiye, tarımdan turizme kadar önemli değerlere sahip bir şehrimiz. Üretim anlamında bilhassa savunma sanayiine yönelik önemli imalatlar gerçekleştiriliyor. Bu firmalar arasında GESİAD üyelerinin de olduğunu biliyoruz” şeklinde konuştu.

“Zor bir coğrafyadayız”

Gündeme ilişkin de değerlendirmelerde bulunan AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili ve Türkiye-Bosna Hersek Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Refik Özen, “Türkiye olarak zor bir coğrafyadayız. Doğu Akdeniz’deki gelişmeleri hassasiyetle takip ediyoruz. Şu anda sahada güçlü olduğumuzu gösteriyoruz. Ülkemizin onuruna yakışır bir durum sergiliyoruz. Bilhassa bu dönemde savunma sanayiinde, ekonomide, enerji politikaları alanında ve ilaç-tıbbi cihaz üretimi konusunda çok kuvvetli olmalıyız” dedi.

Çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Vekil Özen sözlerini şöyle sürdürdü: “Diğer taraftan Bursamız ile ilgili de konuları titizlikle takip ediyoruz. Hızlı tren ihalesi yapıldı. Bursa’nın sağlık hizmetleri altyapısının güçlendirilmesi ve Şehir Hastanesi yatırımının ne kadar doğru olduğu bu dönemde bir kez daha anlaşıldı. TOGG fabrikasının Bursa’da üretim yapacak olması da kentimiz için önemli bir kazanım. Bursa’ya yönelik çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”

“İşadamı ve Sanayici sicil affı bekliyor”

AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili ve Türkiye-Bosna Hersek Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Refik Özen’i ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını, bu dönemde parti ayrımı gözetmeksizin bütün Bursa Milletvekilleri ile daha sık görüşeceklerini belirten GESİAD Başkanı Murat Kaya da “Üye ilişkilerimize büyük önem veriyoruz. Bilhassa bu dönemde üyelerimizin nabzını daha yakından takip ediyoruz. Şu anda en büyük beklenti iş dünyasına yönelik bazı ilave kolaylıklar ve ertelemeler ile birlikte sicil affı uygulanması” dedi.

Başkan Kaya, önümüzdeki günlerde savunma sanayine yönelik faaliyetleri olan GESİAD üyelerinin de katılımıyla bir toplantı daha yapmak istediklerini söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.