Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GESİAD, Başkan Aktaş’la Bir Araya Geldi

Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) Olağan Genel Kurul’un ardından protokol ziyaretlerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2020 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2020 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GESİAD, Başkan Aktaş’la Bir Araya Geldi

Geçtiğimiz haftalarda yapılan 13’üncü Olağan Genel Kurul’da, GESİAD Başkanlığına seçilen Murat Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa Valisi Yakup Canbolat’ın ardından ikinci ziyaretlerini Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette konuşan GESİAD Başkanı Murat Kaya, GESİAD’ın yeni dönem hedeflerinden bahsetti. Önümüzdeki süreçte yapılacak faaliyetlerle ilgili Başkan Aktaş’ı bilgilendiren Kaya, Bursa’daki kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile güçlü iletişimler kurarak kente ve ülkeye faydalı hizmetler gerçekleştirmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Başkan Kaya’dan yerli otomobil vurgusu

Yerli otomobil üretiminin Bursa’da yapılacak olmasından iş dünyası olarak mutluluk duyduklarını da ifade eden Başkan Kaya, Bursa’nın bu işin üstesinden gelebilecek bilgi birikimi ve güce sahip olduğunu ifade etti. Bu kararın alınmasında emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Kaya, bu kararın şehre ve ülkemize önemli kazanımlar sağlayacağını vurguladı.

GESİAD’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alinur Aktaş da, GESİAD’ın yapacağı güzel işlerde yanlarında olacağını ifade ederek Murat Kaya ve ekibine üstün başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda GESİAD Başkanı Murat Kaya, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a plaket takdim etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.