Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç MÜSİAD Bursa'dan dijital proje...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi çatısı altında faaliyette bulunan Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetimi,  Bursa Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2019 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2019 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genç MÜSİAD Bursa'dan dijital proje...

Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Abdülkerim Demir ile beraberindekiler Bursa Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi AB Proje ve Eğitim Koordinatörü Dr. Arzu Erdi’yi ziyaret etti.

Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu’nun ziyaret inden memnuniyet duyduğunu belirten Dr. Arzu Erdi, merkezin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Abdülkerim Demir ise Genç MÜSİAD’ın ve Bursa şubesinin yapısı ve faaliyetlerinden söz etti. Bursa şubesi olarak bir proje yazma gayretinde olduklarını belirten Demir, dijitalleşen dünyada, bu noktadaki gelişmelere uygun bir projenin hazırlığında olduklarını dile getirdi. Demir, “Projenin yazım aşamasında sona gelindi; birkaç rötuş yapılıyor. Bunlar da bitince dosyamızı sunacağız. İnanıyoruz ki hem MÜSİAD camiasında hem de benzer organizasyonlar arasında fark oluşturacak, dikkat çekecektir” dedi.

Ziyaretin sonunda Genç MÜSİAD Bursa Şubesi heyeti, hazırladıkları projenin detaylarını Dr. Erdi ile paylaşarak, fikir alışverişinde bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.