Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç İşadamlarının “Yaza Veda” Buluşması

Türkiye Genç İşadamlari Derneği (tügiad) Ankara Şubesi’ne Üye Sanayici Ve İşadamlari, Uzun Yaz Döneminin Ardından Bir Araya Gelerek Düzenledikleri Etkinlik Sayesinde Yeniden Bir Araya Gelerek Yoğun Geçecek Yeni Sezona “merhaba” Dediler.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genç İşadamlarının “Yaza Veda” Buluşması
Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi’ne üye sanayici ve işadamları, uzun yaz döneminin ardından bir araya gelerek düzenledikleri etkinlik sayesinde yeniden bir araya gelerek yoğun geçecek yeni sezona “merhaba” dediler.
TÜGİAD üyeleri arasında birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirmek amacıyla geleneksel olarak düzenlenen etkinliğe TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı’nın yanı sıra çok sayıda üye katıldı. Kokteyle katılanlarla tek tek ilgilenen TÜGİAD Ankara Başkanı Türker Naslı, tatil dönemi olması nedeniyle yaz boyunca üyelerle çok fazla bir araya gelme fırsatı bulamadıklarını, ancak yönetim kurulu olarak mesaiye devam ettiklerini; Ankara’yla ilgili projelerin takipçisi olduklarını ve yeni projeler üzerinde çalıştıklarını bildirdi.
Küresel ekonomide devam eden olumsuz konjonktürün etkisi ve içeride siyasal istikrar kaybı algısıyla Türkiye ekonomisinde beliren sıkıntıların aşılacağına inandıklarını ifade eden Naslı, yeni dönemde daha çok çalışarak ve birlik beraberlik ruhuyla ülke kalkınması yolunda daha da aktif olacaklarını söyledi. Naslı, “Bizler Türkiye’nin gücüne inanıyor ve geleceğe umutla bakmaya devam ediyoruz” dedi. Doğrudan ve dolaylı olarak 1,5 milyon dolayında kişiye iş ve aş kapısı açan TÜGİAD üyelerinin Türkiye ekonomisinin baş aktörleri olduğunu ifade eden Naslı, “Bu nedenle bizim birlik ve dayanışma içerisinde başarılı olmamız, Türkiye’nin gelişimine güç verip kalkınmayı tetikleyecektir” diye konuştu.
-YENİ DÖNEMDE YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSU…
Yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi veren Naslı, şunları söyledi:
“Ankara’ya değer katacak projelerimizin hayata geçirileceği yoğun bir dönem başlıyor. Ankara’nın Expo’ya adaylığı, Başkent’i ileri teknoloji üssü haline getirecek bir Silikon Vadisi kurulması, yurt dışına direkt uçuşların çoğalması, Ankara’nın turizm potansiyelinin artırılması, üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi gibi alanlardaki çalışmalarımıza yoğunlaşacağız. Turizmin geliştirilmesi kapsamında medikal birikimin yanı sıra, termal kaynakların turizmde değerlendirilmesi ve Başkent’in sağlık turizmi ile markalaşması ana hedefimizdir. Bu hedef doğrultusunda geçen dönem Ankara için daha önce kimsenin düşünüp dile getirmediği iddialı bir işe giriştik. Ankara sınırları içinde bir sağlık serbest bölgesi kurulması için girişim başlattık. Ancak bu konuda siyasi iradenin kararı belirleyici olacağı için yeni hükümetin, ilgili bakanlıkların ve yeni idari yapının teşekkülünü bekleme durumundayız. Seçimlerin ardından hemen harekete geçip, sağlık serbest bölgesi çalışmalarımıza hız vereceğiz. Yeni dönemde sosyal sorumluluk projelerimiz aynı hızla devam edecek. Derneğimizde ağırlayacağımız birbirinden değerli isimlerle gündemi takip eden değil gündem oluşturan bir STK olmaya devam edeceğiz. Ayrıca bu yıl yurt dışı organizasyonlara ağırlık vererek, fuar ve iş gezileri düzenleyeceğiz.”
TÜGİAD’ın her geçen gün daha etkin ve daha güçlü adımlarla ilerlediğini ifade eden Naslı, “Biz büyük bir aileyiz. Bu yaza veda etkinliğimiz, birbirimizden güç alarak bir aile sıcaklığıyla geçireceğimiz soğuk kış günlerinin başlangıcı olacak. Yeni dönemde daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz. Başarılı, karlı, ülkesine, milletine daha fazla katkı sunan bir kış sezonu geçirmeyi diliyorum” dedi.
Üyelerden Umut Önder Altıntaş’ın doğum gününün de kutlandığı etkinlik, sıcak ve samimi sohbetlere de ev sahipliği yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.