Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAPSHOES Fuarı

Sani Konukoğlu Hastanesi 26’ıncı Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve YanSanayi Yaz Fuarı’nda (GAPSHOES) stant açtı.Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuara, yurtiçi ve yurtdışından pek çok firma yoğun ilgi gösteriyor. Özel...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GAPSHOES Fuarı

Sani Konukoğlu Hastanesi 26’ıncı Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve YanSanayi Yaz Fuarı’nda (GAPSHOES) stant açtı.

Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuara, yurtiçi ve yurtdışından pek çok firma yoğun ilgi gösteriyor. Özel Sani Konukoğlu Hastanesi standında, hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgiler verilirken, dileyen ziyaretçi ve katılımcıların kan şekeri ile tansiyon ölçümü hizmeti de ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milletvekili Nejat Koçer, Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Settar Konukoğlu, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz’ın katıldığı fuar, 16 Aralık 2017 tarihine kadar gezilebilecek.

Fuar hakkında

GAPSHOES 26’ıncı Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı’na Gaziantep, Adana, Çankırı, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Samsun ve Şanlıurfa’nın yanı sıra, Suriye, Suudi Arabistan, Irak ve İran’dan toplam 300 firma 800 markayla katılıyor.

Ayakkabı ve Terlik sektörünün Türkiye’deki en önemli buluşma adresi olan GAPSHOES Fuarı’na Ortadoğu Ülkeleri ve Türk Cumhuriyetleri başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 35 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Fuar dört gün süreyle saat 10.00-19.00 arasında ziyaretçilere açık olacak.

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi

Çağdaş hastane yönetimi anlayışıyla yönetilen ve sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen hastanede, Acil Servis, Biyokimya, Patoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarları, Radyoloji, Nükleer Tıp, Kardiyovasküler Cerrahi, Organ Nakli Merkezi, Nefroloji, Genel Cerrahi, Beyin Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Dahiliye, Gastroenteroloji, Endokrinoloji, Kulak Burun Boğaz, Pediatri, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Üroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Plastik Rekonstrüktif Cerrahi, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Nöroloji, Psikiyatri, Göğüs Cerrahisi, Dermatoloji, Uyku Laboratuvarı, Obezite ve Metabolik Cerrahi Kliniği ve Üremeye Yardımcı Tedavi Merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.