Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

fizy yarışmasında kazananlar Tarkan konserine götürülecek

Turkcell’in müzik platformu fizy, kullanıcıları için özel bir yarışma düzenliyor. Yarışmada kazanan 9 kişi Tarkan’ın ABD konserine götürülecek.Tarkan’ın Mart ayında ABD’de vereceği konserlerin sponsoru olan Turkcell, müzik platformu...

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2017 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2017 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
fizy yarışmasında kazananlar Tarkan konserine götürülecek

Turkcell’in müzik platformu fizy, kullanıcıları için özel bir yarışma düzenliyor. Yarışmada kazanan 9 kişi Tarkan’ın ABD konserine götürülecek.

Tarkan’ın Mart ayında ABD’de vereceği konserlerin sponsoru olan Turkcell, müzik platformu fizy kullanıcılarına özel bir fırsat sunacağını açıkaldı. Yapılan açıklamaya göre bu kapsamda düzenlenen yarışma ile fizy, kullanıcıları arasından 9 çift Tarkan’ın 3 Mart tarihinde New York’ta vereceği konser heyecanını yerinde yaşayacak. Ayrıca çoğu kişinin hayali olan Megastar Tarkan ile tanışıp sohbet edebilecek. Bunun için fizy uygulamasına girerek#fizyve#TarkanLiveUsetiketleriyle sevilen bir Tarkan şarkısının paylaşıldığı tweet ile yine aynı etiketleri kullanarak “Neden Tarkan konserine ben gitmeliyim?” sorusuna yanıt veren ikinci bir tweet atılması yeterli olacak.

19 Şubat’ta sona erecek yarışmanın sonucunda jürinin belirleyeceği 9 kişi, ABD gezisi ve Tarkan’ın 3 Mart’ta gerçekleştireceği New York konseri için çift kişilik davetiye kazanacak. Talihli çiftlerin yolculuğu 2 Mart’ta İstanbul’dan başlayarak 3 Mart’taki eşsiz konsere katılımları ve Tarkan ile tanışmaları sonrasında 5 Mart’ta İstanbul’a dönüş ile sona erecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.