Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fiyatlar baş döndürmeye devam ediyor!

Petrol, ABD`de benzin stoklarının arttığını gösteren verinin ardından dört günlük yükselişini durdurdu. 4 günde yüzde 102un üzerinde değer kazanan petrol bu sabah 48 dolardan işlem görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fiyatlar baş döndürmeye devam ediyor!
Ham petrol fiyatları son 3 gün içerisinde yüzde 10'un üzerinde yükseldi. Kritik sınır olan 50 dolara dayanan petrol bugün yüzde 0.81 düşüşle 48.82 dolardan işlem görüyor.

Petrol fiyatları, üreticilerin bir araya gelerek piyasadaki stok fazlasına yönelik bir çalışma yapabilecekleri beklentileriyle beraber üç gün içerisinde yüzde 10'un üzerinde yükseldi. ABD'de dün açıklanan ham petrol stok verilerinin azalış kaydetmesinin ardından 49,33 dolara kadar çıkan Brent petrolün varil fiyatı, günü 49 dolardan tamamladı.

Kritik sınır olan 50 dolara dayanan petrol bugün yüzde 0.81 düşüşle 48.82 dolardan işlem görüyor.

Geçen hafta içerisinde Suudi Arabistan Petrol Bakanı’nın yaptığı açıklamada, OPEC dışı bir toplantı planladıklarını ve petrol fiyatlarında istikrar için üretim ile ilgili tavanın tekrar görüşüleceğini belirtmişti.

Bu açıklama ardından dün Rusya Enerji Bakanı Novak konuya ilişkin olarak daha fazla müzakere yapılmasına kapının açık olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.