Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fidancılara pazar araştırması semineri

Balıkesir’in Bandırma Ticaret Odası fidan üretimi ve ihracatı yapan ile ihracat yapmayı hedefleyen üyelerine yönelik pazar araştırması ve ihracat bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.Bandırma’da düzenlenen seminerde katılımcılar,...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2017 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fidancılara pazar araştırması semineri

Balıkesir’in Bandırma Ticaret Odası fidan üretimi ve ihracatı yapan ile ihracat yapmayı hedefleyen üyelerine yönelik pazar araştırması ve ihracat bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Bandırma’da düzenlenen seminerde katılımcılar, dünyanın önde gelen dış ticaret verilerini tutan web siteleri ve uluslararası dış ticaret kuruluşlarının web siteleri üzerinden karşılaştırmalı veriler ışığında yaptıkları hedef pazar arayışı sayesinde hangi pazarlara giriş yapıp hangilerinden sakınmaları gerektiğini etkileşimli bir şekilde öğrenme fırsatı buldu. Toplantının ikinci bölümünde ise BTO 9. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Gümrük Müşaviri Bülent Arslan tarafından fidan ihracatında dikkat edilmesi gereken hususlar, gümrük işlemleri ve karşılaşılan sorunlar konusunda bilgilendirme yapıldı. Katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından toplantı sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.