Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fi Istanbul Gıda Fuarı Gaziantepli Üreticilerle Buluştu

Food ingredients (Fi) İstanbul Gıda Bileşenleri Fuarı, Anadolu’daki yerel üreticileri bilgilendirmek ve gıda bileşenlerine dair dünyadaki gelişmeleri paylaşmak amacı ile roadshowlarına devam ediyor. Roadshow’un ikinci ayağı 19 Nisan’da...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Food ingredients (Fi) İstanbul Gıda Bileşenleri Fuarı, Anadolu’daki yerel üreticileri bilgilendirmek ve gıda bileşenlerine dair dünyadaki gelişmeleri paylaşmak amacı ile roadshowlarına devam ediyor. Roadshow’un ikinci ayağı 19 Nisan’da Gaziantep Divan Otel’de gerçekleşti.
UBM EMEA tarafından 4-6 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak Food ingredients (Fi) İstanbul Gıda Bileşenleri Fuarı, düzenlediği roadshowlarla global bilgi ağını ve dünya genelindeki yerel pazarlarda edindiği deneyimleri Anadolu’ya taşımaya devam ediyor. İlk etkinliğini Konya, Karaman ve Eskişehir’den gelen yerel üreticilerin katılımı ile 7 Nisan’da Konya Hilton’da düzenleyen Fi İstanbul 2016 Gıda Bileşenleri Fuarı, ikinci etkinliğini 19 Nisan’da Gaziantep Divan Otel’de geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Kentte ve bölgede faaliyet gösteren yerel üreticilerin katıldığı etkinlikte davetlilere Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı bir araya getiren bölgenin ilk gıda ve gıda bileşenleri fuarı olan Fi Istanbul 2016 ile ilgili bilgiler veren UBM EMEA (Istanbul) Pazarlama Müdürü Aslıhan Kaya, yerel üreticiyi sektördeki yenilikleri takip etmek, yeni ürünlere ulaşmak ve iş bağlantıları kurmak amacı ile fuara davet etti. Kaya şöyle devam etti:
“Fi Istanbul, katılımcı ve ziyaretçilerine dünya pazarlarına açılma imkanı sunuyor. Bu desteğimizin önemini ve gücünü rakamlarla pekiştirmek gerekirse geçtiğimiz yıl ziyaretçilerimizin yüzde 21’i uluslararası sektör temsilcileriydi ve yine ziyaretçilerimizin yüzde 73’ü satın alma yetkisine sahip üst düzey yöneticilerden oluştu. Yiyeceklerin bozulmasını önleyerek raf ömrünü uzatan, lezzet katan gıda bileşenleri endüstrisinin ekonomik büyüklüğünün 2018 yılında global düzeyde 40 milyar dolara ulaşmasının beklendiği düşünülürse Fi Istanbul’un sizlere sunduğu fırsatların önemi daha iyi anlaşılacaktır.”
Fi İstanbul Gıda Bileşenleri Fuarı kapsamında Gaziantep’te düzenlenen roadshow etkinliği Aromsa’nın katılımıyla gerçekleşti. Fuarın katılımcı firmalarından Aromsa, Gaziantep’te gerçekleşen roadshow etkinliğine sunumları ile katkı sağladı. Aromsa’dan Büşra Hantal, etkinlikte “Bir Tat-Koku Bilimi: Duyusal Analiz” konulu sunumunu katılımcılarla paylaştı. Roadshow etkinliğinde ayrıca Anadolu’nun değişik illerinden fuara geliş ve dönüş şeklinde organize edilen tur programları hakkında bilgi verildi. Fi İstanbul 2016 Fuarı kapsamında organize edilen bu turlar ile fuarı ziyaret etmek isteyen lokal üretici planlı bir program çerçevesinde zamanı doğru kullanarak iş odaklı görüşmeler yapabilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.