Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eyüp Biçen: “Sürekli Gelişmek İçin Kurum İçi Eğitimi Önemsiyoruz”

Biçen İnsan Kaynakları Müdürü Eyüp Biçen, şirket olarak gelişmenin öncelikle kurum içi eğitimden geçtiğini belirterek iç eğitmenlerin eğitimlerini başarıyla tamamladıklarını söyledi.Biçen İnsan Kaynakları Müdürü Eyüp Biçen,...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Biçen İnsan Kaynakları Müdürü Eyüp Biçen, şirket olarak gelişmenin öncelikle kurum içi eğitimden geçtiğini belirterek iç eğitmenlerin eğitimlerini başarıyla tamamladıklarını söyledi.
Biçen İnsan Kaynakları Müdürü Eyüp Biçen, şirket olarak büyümenin hatlarını çizdi. Biçen, büyümeyi sağlayacak en önemli unsurun kurum içi eğitim olduğunu vurguladı. Gelecek için kendini sürekli yenileme hedefiyle yola devam ettiklerini dile getiren Biçen, “Kurumsal gelişimini desteklemek amacıyla 2015 yılının Temmuz ayında Eğitimcinin Eğitimi Programını (EEP) başlatmıştık. EEP sürecini başarıyla tamamlayan Biçen eğitmenleri kurum içi eğitimin öncüleri oldular. Danışman, Eğitmen ve Koç Yasemin Sungur’un vermiş olduğu ve toplam 3 Modülden oluşan EEP programlarına Biçen’in farklı departmanlarından 13 eğitmen adayı katıldı. Katılımcılar; eğitim programcılığı, sağlıklı iletişim yöntemleri, yetişkin eğitiminin püf noktaları, kurumsal sistem, sorunların tespiti ve sorunların eğitim yöntemleriyle çözümü konularında uzmanlaştılar. Böylece Eğitimcinin Eğitimi Programı tamamlanmış oldu ve bir sonraki aşaması olan süpervizyon dönemi başladı” dedi.
Biçen İç Eğitmenleri’nin, Işık Eğitim Salonu’nda eğitim vermeye başladıklarını belirten Biçen, “İç Eğitmenler, ’İçimizdeki Mutluluk, Kariyer Planlama, Müşteri Karşılama ve Uğurlama, Tanzim Teşhir ve Alan Yönetimi, Pusula Yönetimi, Geri Bildirim, Anlamak-Anlatmak-Anlaşmak, Temel İletişim, Genel Hijyen, İK-DK Müşteri Memnuniyeti ve Geri Bildirim’ eğitimi veriyorlar” şeklinde konuştu. Biçen İnsan Kaynakları Müdürü Eyüp Biçen, sürekli gelişimde olmak için kendi iç eğitmenleri yetiştirdiklerini söyleyerek ‘EEP’nin 2. Tur eğitimlerini ise yakın zamanda başlatmayı planladıklarını belirti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.