Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Exposhipping Expomaritt İstanbul, uluslararası fuarlar takviminde

14’üncü Exposhipping Expomaritt İstanbul Gemi İnşa ve Yan Sanayi Fuarı, dünyanın 5 kıtasında 20’den fazla ülkede etkinlik düzenleyen küresel pazarlama ve iletişim hizmetleri şirketi UBM’in uluslararası fuar takviminde yerini aldı. UBM’in...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
14’üncü Exposhipping Expomaritt İstanbul Gemi İnşa ve Yan Sanayi Fuarı, dünyanın 5 kıtasında 20’den fazla ülkede etkinlik düzenleyen küresel pazarlama ve iletişim hizmetleri şirketi UBM’in uluslararası fuar takviminde yerini aldı. UBM’in uluslararası tecrübesinin katkısıyla 50’den fazla ülkeden yaklaşık 10 bin denizcilik profesyonelinin ağırlanması hedefleniyor.
21-24 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 14’üncü Exposhipping Expomaritt İstanbul Gemi İnşa ve Yan Sanayi Fuarı, denizcilik sektöründe dünyanın hemen her kıtasında ve gelişmiş ülkelerinde fuarlar düzenleyen UBM’in uluslararası fuar takviminde yerini aldı. İMEAK Deniz Ticaret Odası başta olmak üzere Türk Deniz Eğitim Vakfı, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği ile İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz Karadeniz Bölgeleri Gemi Sanayicileri Derneği de desteklediği bildirildi.
Armatörlük, gemi işletmeciliği, brokerlık, gemi kiralama, gemi alım-satımı, tersane işletmeciliği, yeni gemi inşa-bakım-onarımı, konteyner taşımacılığı, lojistik hizmetleri ile gemi inşa yan sanayi firmaları ve ilgili bankacılık, finans, sigortacılık ile eğitim kurumlarından ulusal ve uluslararası önemli firmalar ile önemli markaları bir araya getirecek olan Exposhipping Expomaritt İstanbul’da en yeni teknoloji ürün ve hizmetler de görücüye çıkacak. Sürekli genişleyen katılımcı ve ziyaretçi profiliyle, yeni iş ortaklıklarına zemin oluşturmaya ve deniz ticaret hizmetleri sektöründeki son gelişmeleri takip etme imkanı sunmaya devam eden Exposhipping Expomaritt İstanbul, 40’dan fazla ülkeden, 600’den fazla markayı temsilen 200’ün üzerinde katılımcıyı; toplamda 50’den fazla ülkeden yaklaşık 10 bin denizcilik profesyonelini ağırlamayı hedeflediği kaydedildi.
Yapılan açıklamaya göre; 2015 yılında 13’üncüsü düzenlenen fuara 43 ülkeden 200’ün üzerinde firma ve 627 marka katılım gösterdiği ayrıca 21 tersanenin katıldığı fuar, tersane sayısındaki bu rekor artış ile katılımcılar ve ziyaretçiler için önemli network olanakları sağladığı bildirildi. Fuarın bir agˆ kurma etkinliğinin ötesine geçtiğini ve fuar ziyaretçilerinin satın alma gücünün de çok yüksek olacağı belirtiliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.