Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ETADER’in yeni başkanı Recep Girişmen oldu

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği’nin (ETADER) yeni başkanı Recep Girişmen oldu. Girişmen, "Ülkemizin ve dünyanın geleceği için enerji ve ısı tasarrufu alanında çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi.Enerji ve Isı Tasarrufu...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği’nin (ETADER) yeni başkanı Recep Girişmen oldu. Girişmen, "Ülkemizin ve dünyanın geleceği için enerji ve ısı tasarrufu alanında çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi.
Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) yeni başkanını seçti. ETADER’in yeni başkanı Recep Girişmen oldu. Görevi Zafer Yavuztürk’ten devralan Girişmen, dernek olarak bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:
"Ülkemizin ve dünyanın geleceği için enerji ve ısı tasarrufu yapmak zorundayız. Dernek olarak bu bilinci topluma kazandırmak için bugüne kadar birçok çalışmaya imza attık. Bundan sonraki süreçte de Türkiye’yi enerji ve ısı tasarrufu alanında dünya çapında temsil etmek üzere faaliyetlerimize ara vermeden daha büyük bir hızla devam edeceğiz. Amacımız, enerji tasarruf bilincini geniş kitlelere anlatmak. Tüm insanlığın ve canlıların ortak kullanım alanı olan dünyamızdaki kaynakların daha etkin ve verimli kullanılması amacıyla; Türkiye ve dünyada sosyal sorumluluk projeleri geliştirmeyi, var olan projelere destek vermeyi, uluslararası derneklerle, sektörle, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirlikleri geliştirmeyi, eğitim kurumları ile ortak eğitim çalışmaları yapmayı sürdüreceğiz. Yaşanabilir bir dünya ve ülke için, güvenli gelecek için enerji tasarrufu yapmaktan başka çaremiz olmadığını unutmamalıyız".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.