Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzurum’un Oltu taşı tespihi ve civil peyniri fuarda boy gösteriyor

Antalya’da bu yıl 7’ncisi düzenlenen Yörex’e Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası da (ETSO) yöresel ürünleriyle katılarak stant açtı.Antalya Ticaret Borsası’nın “Sizin oraların nesi meşhur” sloganıyla bu yıl 7’ncisini düzenlediği;...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da bu yıl 7’ncisi düzenlenen Yörex’e Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası da (ETSO) yöresel ürünleriyle katılarak stant açtı.
Antalya Ticaret Borsası’nın “Sizin oraların nesi meşhur” sloganıyla bu yıl 7’ncisini düzenlediği; 119 oda ve borsa, 13 kalkınma ajansı, 45 kurum ve kuruluş ve 400’e yakın katılımcının 200’e yakın stant oluşturduğu Yöresel Ürünler Fuarı Yörex Antalya Expo Center’de ziyarete açıldı. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası da yöresel ürünlerini fuara taşıdı.
Antalya’nın büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptığını belirten ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın 2 yıldır fuara katılım sağladıklarını ifade etti. Yöresel ürünlerin markalaşması adına iyi bir fuar olduğunu da belirten Özakalın, “Zengin bir ürün kataloğumuz var. Çivil peyniri, sucuk, pastırma, Oltu taşı tespihi, ihram, bakır işlemeciliği ürünlerimiz ön plana çıkıyor. Ziyaretçilerimiz el sanatlarına yoğun ilgi gösteriyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.