Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erkunt Traktör’e Turqum’dan Tam Destek

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından yürütülen TURQUM (Turkish Quality of Machinery), desteklemeye değer bulduğu firmalar arasına Erkunt Traktör’ü de dahil etti.Turkish Quality of Machinery tarafından desteklenecek Erkunt Traktör,...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2015 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından yürütülen TURQUM (Turkish Quality of Machinery), desteklemeye değer bulduğu firmalar arasına Erkunt Traktör’ü de dahil etti.
Turkish Quality of Machinery tarafından desteklenecek Erkunt Traktör, sadece üretim ve satış sonrası hizmetler alanında TURQUM tarafından kontrol edilmekle kalmayıp ihracat markası ArmaTrac için yaptığı tüm reklam ve ilan harcamalarında da TURQUM’un katkılarından faydalanabilecek.
Uluslararası standartlar rehberliğinde oluşturulan bir belgelendirme süreci olan TURQUM’a dahil olabilmek için üretici firmaların bir dizi incelemeden geçtiğini kaydeden Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, Erkunt’un da bu sürecin sonunda kalite markasını almaya hak kazandığını söyledi.
TURQUM’un, Türk makine sektörünün dünyada tanınması ve yerli üreticilerin uluslararası düzeyde Kaliteli Türk Makinesi imajına sahip olmasını amaçladığını belirten Armağan, “Kalite sonsuz bir kavramdır. Bu devamlı bir gelişme ve güncellenme sürecidir. Kalite anlayışımızı işletmenin bütün birimleri ve iş görenlerine yayarak toplam kalite anlayışımızı geliştirdik. Bunun için de çalışanlarımız, kaliteli üretimin ne kadar önemli olduğunu biliyor ve bunu çevre örgütlerimize de yansıtmaya çalışıyor. Ayrıca geliştireceğimiz politikaları belirlerken, önce üretimin düzenli bir biçimde sürmesini ve kontrolün yüzde yüz yapılmasına da çok dikkat ediyoruz” diye konuştu.
"İTİBARIMIZ BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİ"
Erkunt Traktör’ün Turquality’e dahil olan ilk traktör markası olduğunu ve şimdi de TURQUM’un kendilerini kabul ettiğini hatırlatan Zeynep Erkunt Armağan, uluslararası düzeyde rekabet avantajına sahip olan marka itibarlarının tescillendiğini belirtti.
Armağan, yerli üretim yapan bir firma olarak, yurt dışında daha iyi tanınmalarının sadece kendi açılarından değil ülkemizde sanayi sektörünün gelişimi adına da çok önemli bir adım olduğunu belirterek "Üretimden satış sonrası hizmetlere kadar her alanda TURQUM’un bize sağlayacağı avantajlarla ihracat hacmimiz büyüyerek gelişmeye devam edecektir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.