Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu

Gayrimenkulde dünyanın önemli oyuncularından ERA Türkiye, QNB Finansbank ile Xclusive Bankacılık & Private Banking üyelerini kapsayan bir anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre, ERA Türkiye QNB Finansbank’ın Xclusive Bankacılık & Private Banking...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu

Gayrimenkulde dünyanın önemli oyuncularından ERA Türkiye, QNB Finansbank ile Xclusive Bankacılık & Private Banking üyelerini kapsayan bir anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre, ERA Türkiye QNB Finansbank’ın Xclusive Bankacılık & Private Banking üyelerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapacak.

Gayrimenkulde dünyanın önemli oyuncularından ERA Türkiye, QNB Finansbank ‘Xclusive Bankacılık & Private Banking’ ve Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapacağını açıkladı. Söz konusu anlaşma ERA Real Estateve QNB Finansbank arasında imzalanırken, sunulacak hizmetten tüm Türkiye’deki QNB Finansbank Xclusive Bankacılık & Private Banking üyeleri yararlanabileceği bildirildi. Ayrıca,üç kıtada faaliyet gösteren QNB’nin bulunduğu ülkelerden Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen yabancı müşterilere, Türkiye’deki işlemleri için ERA Türkiye gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapacak.

"Farklı coğrafyalarda yaşayan yatırımcıların dikkatini ülkemize çekmeyi amaçlıyoruz"

Anlaşma ve yürütülen süreç ile ilgili bilgi veren ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, "QNB Finansbank ile yaptığımız anlaşmayla bilgi birikimimizi aktarabileceğimiz kişi sayısı yüz binlerle ifade edilir oldu. Bu da edindiğimiz ‘know-how’ı ülkemiz için yüksek katma değer oluşturma çabamıza olumlu bir katkı sunacak. QNB Finansbank ile oluşturacağımız sinerjiyle birlikte Türkiye ile dünya arasında sağlam köprüler kurmuş olduk. Bu sayede farklı coğrafyalarda yaşayan yatırımcıların dikkatini ülkemize çekmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Anlaşmanın üç ayrı paydaşı olduğunu belirten Atalay, "Hızla küreselleşen dünyada Türkiye’nin de yerini koruması ve yükselişine devam etmesi için dünya ekosistemine daha entegre hale gelmesi gerekiyor. Biz de ERA Türkiye olarak yaptığımız bu anlaşmayla; Türkiye’deki yatırımcılara danışmanlık hizmeti vermenin yanı sıra, yurtdışında yatırım yapmak isteyen Türk yatırımcılara ve Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcılara da danışmanlık hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Böylelikle insanımızın ufkunu açtığımız gibi ülkemiz tanıtımına da katkı sunmayı planlıyoruz” diyerek anlaşmanın önemine dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.