Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EPDK’nın Elektrik Dağıtım Şirketlerine İhale Düzenlemesi Resmi Gazete’de

"Elektrik Dağıtım Şirketlerinin Satın Alma, Satma ve İhale Prosedürlerinin Hazırlanması ve Uygulanmasına" ilişkin yönetmelik, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nca (EPDK), elektrik dağıtım...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Elektrik Dağıtım Şirketlerinin Satın Alma, Satma ve İhale Prosedürlerinin Hazırlanması ve Uygulanmasına" ilişkin yönetmelik, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nca (EPDK), elektrik dağıtım şirketlerinin satın alma ve ihale prosedürlerinde mal ve hizmet alımı ya da varlık satışı kapsamında tek bir sözleşmeyle yapacakları ihalelerde 2016 yılı için üst limit, 20 milyon lira olarak belirlendi.
Yayınlanan yönetmeliğe göre, Kamu İhale Kanununa (KİK) tabi olmayan elektrik dağıtım şirketlerinin satın alma ve ihale prosedürlerinde yapım, mal ve hizmet alımıyla varlık satışı işleri açık ihale, davetiye usulü ihale, doğrudan temin ve kapsam dışı alım olmak üzere dört şekilde yapılacak. Bu kapsamda bu yıl tek bir sözleşmeye bağlanacak işlerin üst limiti 20 milyon lirayı geçemeyecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.