Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Enerjisa, Effie’den Gümüş Madalya Aldı

Enerjisa, Reklamcılar Derneği Ve Reklamverenler Derneği Tarafından Düzenlenen Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması 2016’da ‘gümüş’ Ödül Kazandı. Şirketin Ceo’su Kıvanç Zaimler Konuyla İlgili Olarak “güven Duyulan Marka Olma Yolculuğunda Sektörümüzde Müşteri Deneyiminde Oyun Kurucu Olmayı Amaçlıyoruz. Bu Ödül De Markamıza Ne Kadar Doğru Yatırım Yaptığımızın En Güzel İspati. Sektörümüze İlk Effie Ödülünü Kazandırmanın Gururunu Yaşıyoruz” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Enerjisa, Effie’den Gümüş Madalya Aldı
Enerjisa, ’Türkiye’nin Enerjisi’ sloganı ile hayata geçirdiği, çalışmaları ile Effie’de ‘Gümüş’ ödüle layık görüldü.
Enerjisa, Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği tarafından düzenlenen Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması 2016’da ‘Gümüş’ ödül kazandı. Şirketin CEO’su Kıvanç Zaimler konuyla ilgili olarak “Güven duyulan marka olma yolculuğunda sektörümüzde müşteri deneyiminde oyun kurucu olmayı amaçlıyoruz. Bu ödül de markamıza ne kadar doğru yatırım yaptığımızın en güzel ispatı. Sektörümüze ilk Effie ödülünü kazandırmanın gururunu yaşıyoruz” dedi. Türkiye reklam dünyasının Oscar’ları olarak adlandırılan Effie Türkiye’de bu yıl 412 kampanya yarıştı.
“SEKTÖRÜMÜZE İLK EFFİE ÖDÜLÜNÜ KAZANDIRMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”
Zaimler, sektöre ilk Effie ödülünü kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Kampanyamızla gerek yeni marka yüzümüzle, gerekse müşterilerimize sunduğumuz ihtiyaca özel hizmetlerimizle Türk halkının elektrikle ilişkisini yeniden şekillendirmek üzere yola çıktık. Vizyoner yaklaşımımızla sektörümüze yeni bir yaklaşım getirdik, ışığın ve dinamizmin rengini taşıdık. Bu ödül de bizim doğru bir yolda ilerlediğimizin ve markamıza ne kadar değerli bir yatırım yaptığımızın en güzel ispatı” dedi.
Enerjide müşterinin rolü ve öneminin arttığını hatırlatan Zaimler, şöyle konuştu: “Biz Enerjisa’da yeni enerji dünyası için çalışıyoruz, bu vizyon ile sektörümüze müşteri odaklı öncü uygulamalar kazandırıyoruz. Müşterilerimizin güven duyduğu marka olma yolculuğunda sektörümüzde müşteri deneyiminde oyun kurucu olmayı amaçlıyoruz”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.