Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nda Bayrak Değişimi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nda (EPDK) 6 daire başkanlığı ve 1 başkan yardımcılığı görevine atama yapıldı.EPDK’da bayrak değişimi yaşandı. Kurumda yaklaşık iki yıldır başkan danışmanı olarak görev yapan Hamdi Bildirici,...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nda (EPDK) 6 daire başkanlığı ve 1 başkan yardımcılığı görevine atama yapıldı.
EPDK’da bayrak değişimi yaşandı. Kurumda yaklaşık iki yıldır başkan danışmanı olarak görev yapan Hamdi Bildirici, EPDK’nın yeni başkan yardımcısı oldu. Kurumda diğer başkan yardımcılığı görevini ise Mehmet Ertürk yürütüyor.
Öte yandan EPDK’da Tarifeler Dairesi Grup Başkanı Hacı Ali Ulutaş, Elektrik Dairesi Başkanlığı’na, Elektrik Dairesi Grup Başkanı Elif Ferdal Karakaş, Kamulaştırma Daire Başkanlığı’na, Başkan Danışmanı Yılmaz Tamer, LPG Piyasası Daire Başkanlığı’na, İnsan Kaynakları Dairesi Grup Başkanı Hasan Ilıca, İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’na atandı. Ayrıca kurumda 1 yıldır Tarifeler Dairesi Başkanlığı görevini yürüten Hasan Alma, Doğal Gaz Dairesi Başkanlığı’na atanırken, Tarifeler Dairesi Başkanlığı’na grup başkanı olarak görev yapan Nedim Korkutata atandı.
EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz yaptığı açıklamada, “EPDK olarak bir yandan yeni vizyonumuza yönelik çalışmalarımız sürerken, bir yandan da kadro anlamında tazelenmeye gittik. Geçmişte ilgili görevleri yapan arkadaşlarımıza gösterdikleri özverili çalışmadan ötürü teşekkür ederim. Kurumsal dinamizmin devamı için bu tip yenilikçi adımları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Ben bunu bir bayrak yarışı olarak görüyorum. Yeni atanan arkadaşlarımızın da görevlerini en iyi şekilde yapacağına inancım tam. Hem kurumumuz hem de sektörümüz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.