Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Enerji Bakan Yıldız:"kayseri Ve Civarı Kayıp Kaçakları Önleme Açısından Türkiye’ye Örnek Olmuş Bir Şehrimizdir”

TEDAŞ Genel Müdürlüğü Kayseri Bölge Koordinatörlüğünün açılış törenine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Kayseri ve civarı kayıp kaçakları önleme açısından Türkiye’ye örnek olmuş bir şehrimizdir”...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2015 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2015 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEDAŞ Genel Müdürlüğü Kayseri Bölge Koordinatörlüğünün açılış törenine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Kayseri ve civarı kayıp kaçakları önleme açısından Türkiye’ye örnek olmuş bir şehrimizdir” dedi.
TEDAŞ Genel Müdürlüğü Kayseri Bölge Koordinatörlüğünde yapılan açılışa, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Sadık Yakut, İsmail Tamer, Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Simgesel de olsa bu binanın Kayseri bölgesinde vatandaş odaklı hizmet vereceğini vurgulamak istiyorum. Türkiye bir büyümenin içerisinde. Burada tabi ki mühendis arkadaşlarımıza çok büyük iş düşüyor. Önümüzdeki 2 ay içerisinde de bu açıdan mühendislerin izinleri kaldırılmıştır. Kayseri ve civarı kayıp kaçakları önleme açısından Türkiye’ye örnek olmuş bir şehrimizdir” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.