Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En yeni mama firmaları, en yeni pet ürünleri bu fuarda

Türkiye Evcil Hayvan Ürünleri sektörünün tek fuarı olan, Uluslararası Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı ’Petzoo Türkiye Fuar 2016’ 22 Eylül’de 5. kez sektörü ve tüketiciyi buluşturmaya hazırlanıyor.Evcil Hayvan Ürünleri pazarı Türkiye’de...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Evcil Hayvan Ürünleri sektörünün tek fuarı olan, Uluslararası Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı ’Petzoo Türkiye Fuar 2016’ 22 Eylül’de 5. kez sektörü ve tüketiciyi buluşturmaya hazırlanıyor.
Evcil Hayvan Ürünleri pazarı Türkiye’de her yıl gelişmeye ve yeni ürünlerin pazara katılımı ile büyümeye devam ediyor. En son çıkan Evcil Hayvan Gıdaları, pet aksesuarları, akvaryum ürünleri, kuş oyuncakları fuarda ziyaretçileri ile buluşuyor. 22-25 Eylül tarihleri arasında 4500 m2 fuar alanın da Ulusal Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek olan fuarda birçok etkinlik evcil hayvan sahipleri için planlanmış.Hem evcil hayvan dostlarımıza hem de evcil hayvan sahiplerine dolu dolu bir 4 gün sunmayı amaçlayan fuarda bir çok evcil hayvan etkinliği planlanmış.
Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Selçuk Çetin, ’’Türkiye büyük bir ülke ve Evcil Hayvan ürünleri sektörü de her yıl kendini yenilemeye devam ediyor, pazara yeni giren ürünler ve firmalar çeşitliliği arttırıyor. Özellikle yerli üretimde kalitemiz artık dünya da kabul görmeye başladı İngiltere’ye İtalya’ya Almanya’ya sektör firmaları ihracat yapıyor, Dünyanın birçok noktasına Türk imalatı ürünler gönderiliyor. Bu yıl içinde Türkiye İhracatçılar Meclisinin düzenlendiği Evcil Hayvan ürünleri ile ilgili tasarım yarışmasında yapılan her tasarım her proje konunun ne kadar geliştiğini ve gelişmeye açık olduğunu gösteriyordu. 5 yıldır Pet Sektörüne Fuar organizasyonu ile yeni müşteriler yeni pazarlar sağlamaya çalıştık, sektörün fuara her yıl yeni ürünle, yeni tasarımla ve yeni marka ile katılma isteği sinerjiyi daha da arttırdı, umut ediyorum önümüzdeki yıllarda sektör firmaları Dünya pazarının lider oyuncuları arasına girerek ülkemizi temsil ederler. Bu vesile ile tüm firmaların başarılarının devamını dilerim’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.