Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘En İyi Mağaza Konsepti’ Ödülü Biçen’in Oldu

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (tpf), ‘perakendenin En Başarılı Fikirleri’ni Ödüllendirdi. Haliç Kongre Merkezi’nde Düzenlenen Yzb 2016 Kapsamında Düzenlenen ‘perakendenin En Başarılı Fikirleri’ Ödül Töreninde Biçen Market ‘en İyi Mağaza Konsepti’ Ödülüne Layık Görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘En İyi Mağaza Konsepti’ Ödülü Biçen’in Oldu
Biçen Market, ’Perakendenin En Başarılı Fikirleri’ ödül töreninde ‘En İyi Mağaza Konsepti’ ödülü aldı.
Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), ‘Perakendenin En Başarılı Fikirleri’ni ödüllendirdi. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen YZB 2016 kapsamında düzenlenen ‘Perakendenin En Başarılı Fikirleri’ ödül töreninde Biçen Market ‘En İyi Mağaza Konsepti’ ödülüne layık görüldü.
Biçen Satış Müdürü Dursun Tokgöz yaptığı açıklamada, ilk konsept mağazası olan ’Mehterçeşme 2’ şubesini 2015 yılının son çeyreğinde müşterisi ile buluşturmak suretiyle önemli bir yenilenme hamlesi başlatmış oldukları söyledi. Bütün mağazalarını aynı konsepte uygun olarak yenileme kararı aldıklarını bildiren Tokgöz, "Şu sıralar her bir mağazayı aynı özenle yenileyerek müşterilerin beğenisine sunuyoruz. Yeni konseptle ilgili olarak müşterilerimizden tam puan aldık. Bu, ‘Perakendenin En Parlak Fikirleri’ yarışması jürisinden de tam puan alarak tescillendi" dedi.
Biçen markasının kurumsal yenilenme projesi ve teknolojik alt yapısının geliştirilmesi gibi atılımlarla, müşteri memnuniyeti çıtasını daha yukarı çekecek çalışmalara hız kazandırdıklarını dile getiren Tokgöz şunları kaydett: "Hedefimiz, görsellik, koku, renk vb. gibi özellikleri geliştirmek sureti ile bütün duyulara hitap eden yeni bir konsept oluşturmak ve tüm bu çalışmaları 2016 yılı sonunda tamamlamış olmaktır. Tazelik, Biçen olarak önem verdiğimiz bir konu olmakla birlikte önceliğimizdir de. Konuya özel yaptığımız tüm çalışmalarda ’tazelik’ özelinde yeni bir farkındalık oluşturacağız. Yeni konseptimizle birlikte müşterilerimize daha rahat, ferah ve konforlu bir alışveriş ortamı sağlıyoruz".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.