Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En iyi hatıralar ödülle buluşuyor

Carousel AVM, ziyaretçilerine samimiyetini gösteren ’Carousel’le Hatıralarım’ projesi ile en iyi hatıraları ödüllendireceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Carousel AVM, ziyaretçilerine samimiyetini gösteren ’Carousel’le Hatıralarım’ projesi ile en iyi hatıraları ödüllendireceğini duyurdu.

22 yıldır sektörde bulunan ve projeleriyle birçok insanın buluşma noktası haline gelen Carousel AVM, ziyaretçilerine nostaljik bir proje sunuyor. Yapılan açıklamada AVM, ’Carousel’le Hatıralarım’ projesi ile yaşanmışlıkların değerini ön plana çıkararak hayattaki değerli anların yaşattığı mutlulukları hatırlatmayı amaçlıyor. Sosyal medya üzerinden gerçekleşen proje ile tüm ziyaretçiler, projenin sunduğu sürprizlerin kazanını olmak için yarışıyor. Projeye özel olarak oluşturulan internet sayfasında, ziyaretçiler AVM içerisinde yaşadıkları hatıralarını ve bu hatıralarına dair çekilmiş olan fotoğraf ve videolarını paylaşarak yarışmaya katılım sağlıyor. Proje sonunda paylaşılan tüm hikayeler değerlendirmeye alınıp oylamaya sunuluyor ve en yüksek oy alan 50 kişi ödül törenine katılma şansı yakalıyor.

AVM’nin atlıkarınca konseptli alanında gerçekleştirilecek olan ödül töreninde ziyaretçiler, projeye özel olarak sunulan ayrıcalıklarla eğlenirken, barkovizyonlu sahnede en çok oyu alan 50 katılımcının hatıralarının gösterimi yapılarak jüri tarafından ilk üç kazanan belirlenecek. İlk üçe girmeye hak kazanan yarışmacılardan; birinciye 5 bin TL, ikinciye 2 bin 500 TL, üçüncüye 1.000 TL hediye çeki verilip hatıraları ödüllendirilirken, AVM dergisinde de hikayeleri ve hikayelerine dair paylaştıkları fotoğrafları yayınlanacak. 29 Aralık tarihine kadar projeye katılım sağlayabilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.