Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En Az Şikayet Alan Marka Ve Altın Marka Ödülleri Sahiplerini Buldu

İhlas Holding çatısı altında hizmet veren İhlas Eğitim Kurumları ve Türkiye Hastanesi, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD) tarafından gerçekleştirilen "2015 yılında en az şikayet alan markalar" değerlendirmesinde, en az şikayet alan...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İhlas Holding çatısı altında hizmet veren İhlas Eğitim Kurumları ve Türkiye Hastanesi, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD) tarafından gerçekleştirilen "2015 yılında en az şikayet alan markalar" değerlendirmesinde, en az şikayet alan eğitim kurumu ile hastane olarak belirlendi ve “Altın Marka” ödülü sunularak tüketicilere tavsiye edildi.
Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD), yılın Altın Markaları’nı açıklamak için Airport Outlet Center’da bir ödül töreni gerçekleştirerek, kaliteli üretim yapan markaları ve iş adamlarını bir araya getirdi. Törende, “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” sertifikası ile plaketlerini sahiplerine takdim eden TTKD Genel Başkanı Mehmet Barak, “Ürün ve hizmette kötülerle iyilerin ayırt edilmesi konusu genellikle tüketici örgütlerine düşer. Gelişmiş ülkelerde tüketici örgütleri bu görevi tamamen sahiplenirler. Markaların seçilerek kamuoyuna tavsiye edilmesi, aynı zamanda bu markaların teşvik edilmesi anlamına da gelir” dedi.
Mehmet Barak tüketici örgütlerinin yaklaşımını “Burada sadece ödül vermek amacıyla toplanmadık, önemli olan tavsiye de etmek. Amerika’da da Avrupa’da da, tüketici örgütleri piyasaya sürülen mal ve hizmetleri dergiler, anketler veya internet aracılığı ile araştırarak, uzmanlık derecesinde sorgularlar. Bu doğrultuda, tüketicinin benimsediği markalar belirlenerek daha fazla ön plana çıkarılır” şeklinde özetledi.
En az şikayet alan eğitim kurumu olarak Altın Marka ödülünü İhlas Koleji adına teslim alan Özel Bahçelievler İhlas İlk ve Ortaokulu Müdürü Server Gürsoy, “Bu ödülü almaktan büyük onur duyduk. Gerçekten, hizmet sektöründe en az şikâyet alan kuruluş olmak kolay değil” dedi. Ödülü almalarını sağlayan çalışmaları hakkında bilgi veren Gürsoy, “İhlas Koleji olarak velilerimizin ve özellikle de öğrencilerimizin görüşlerine büyük önem veriyoruz. Velilerimizi düzenli arayarak ve yüz yüze görüşerek, öğrencilerimizle yürüttüğümüz çalışmalar ve ders durumları hakkında bilgi veriyoruz. Öğrencilerimiz ve velilerimizle memnuniyet anketleri gerçekleştiriyoruz. Onların eğitim sistemimize katkı sağlayacak isteklerini elimizden geldiğince uygulamaya ve varsa problemleri çözmeye çalışıyoruz. Bu bakış açımızın, bizi bu ödüle taşımış olması oldukça mutluluk verici” diyerek duygularını ifade etti.
Hastaneler arasında en az şikayet alan Türkiye Hastanesi adına yılın altın markası ödülünü hastanenin Kurumsal İletişim Müdürü Serdar Turhal aldı. Turhal, bu ödülü sağlayan temel faktörün hasta memnuniyetine verdikleri önem olduğunu vurguladı. Türkiye Hastanesi’nde uyguladıkları birçok yöntemle hasta memnuniyetini sürekli takip ettiklerini belirten Turhal, “Tüm hizmetlerimiz, ana sloganımız olan ’Evim Gibi’ temasına uygun olarak düzenlenmiştir. Hastanemizde ağırladığımız misafirlerimizin bizlerden memnun olarak ayrılması büyük önem taşıyor. Tüm birimlerimizde hasta memnuniyeti konusunda oldukça hassas davranıyoruz. Bu nedenle, kurmuş olduğumuz Q-Buton sistemiyle misafirlerimiz hizmetlerimizi anında değerlendirebiliyorlar. Biz de bu değerlendirmeleri dikkatlice analiz edip, hastalarımızın beklentilerini en üst düzeyde karşılamak için yeni uygulamalar geliştiriyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.