Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eminevim ve yeni projelerine emlak fuarında yoğun ilgi

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan ve sektöre can veren Eminevim yeni projelerini emlak fuarında görücüye çıkardı.Gayrimenkul sektörü bu yıl da CNR Emlak Fuarı 2016’da buluşuyor. Ev sahibi olmak...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2016 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2016 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan ve sektöre can veren Eminevim yeni projelerini emlak fuarında görücüye çıkardı.
Gayrimenkul sektörü bu yıl da CNR Emlak Fuarı 2016’da buluşuyor. Ev sahibi olmak isteyenlere emlak fuarına özel fiyatlar, kampanyalar ve ayrıcalıkların çok sayıda stantta alıcılarını bekliyor olacak. Otomotiv, enerji ve özellikle inşaat sektörlerinde Türkiye’nin hemen hemen her yerinde El Birliği Sistemi ile her kesimden insanı ev sahibi yapan Emin Evim de ziyaretçiler ile buluşmak ve yeni projeleri onlarla buluşturmak için stant açtı.
Emlak Fuarı’nın özellikle tanıtım bakımından bütün emlak sektörü için büyük önemi olduğunu söyleyen Emin Şirket Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Bizim için fuarlar gerek insanlarla buluşma anlamında gerekse yaptığımız projeleri karşımızdakilere aktarma açısından çok önemli bir yere sahip. Emlak fuarı da bizim şirketimizin en büyük bölümü olan inşaat kısmının bir nokta da halk ile buluşma noktası. Biz diğer fuarlarda olduğu gibi hem kendimizi tanıtacağız hem de yeni projelerimizi ziyaretçilerimize anlatıp en iyi şekilde verim almaya çalışacağız” dedi.
Katılmış oldukları fuarlardan sonra geri dönüşümlerin gerçekten verimli olduklarını da dile getiren Emin Üstün, “Biz halkla hem Eminevim’i, hem Emin Otomotiv’i, hem Emin Enerji’yi hem de Emin Construction’ı değişik kategorilerde birçok insanla buluşabiliyoruz. Aynı zamanda yabancılarla da irtibatlarımız oluyor. Yani bu sayede hem daha geniş bir kitleye hitap etmiş oluyoruz hem de kalitemizi herkese göstermiş oluyoruz” şeklinde konuştu.
Emin Üstün sözlerine şu şekilde devam etti:
“Toplumun orta geliri kesimine hitap eden projelerle, dar gelirli kesimi ev ve otomobil sahibi yapmayı amaçlayarak, çıktığımız bu yolda organizasyonun yanı sıra Emin Construction olarakta yeni projelerimizle halkımızın yoğun ilgisiyle karşılaştık. Emlak fuarında ilk kez görücüye çıkardığımız ve ön taleplerine başladığımız Yalova Kolezyum, Darıca’daki Green Hill ve Göztepe projelerimizle Emin Construction olarak inşaat sektörüne de ayrı bir hareket kazandırdık. Mevcut projelerimiz Kurtköy 5 yüz 60 ve Ahenk İstanbul’da kalan son dairelemizind e satışı fuar da devam etmektedir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.