Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emin Üstün: ‘’Vatandaşlarımızın 1 Ev 1 Araba Hayalini Gerçekleştirdik’’

Uzun Süredir Sürdürdükleri Elbirliği Sistemi Hakkında Konuşan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "otomobilden Gayrimenkule, Tarım Ve Hayvancılıktan Enerjiye Ülke Ekonomisinin Ve Sektörlerin Krizde Olduğu Dönemlerde Bile Yaptığımız Satışlarla Bu Sektörleri Daima Canlı Tutan Kuruluşlardan Biri Olduk. Vatandaşlarımızın 1 Ev 1 Araba Hayalini Gerçekleştirdik" Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emin Üstün: ‘’Vatandaşlarımızın 1 Ev 1 Araba Hayalini Gerçekleştirdik’’
Uzun süredir sürdürdükleri Elbirliği sistemi hakkında konuşan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, ‘’Otomobilden gayrimenkule, tarım ve hayvancılıktan enerjiye ülke ekonomisinin ve sektörlerin krizde olduğu dönemlerde bile yaptığımız satışlarla bu sektörleri daima canlı tutan kuruluşlardan biri olduk. Vatandaşlarımızın 1 ev 1 araba hayalini gerçekleştirdik’’ dedi.
Elbirliği Sistemi’ni Anadolu’daki insanların kendi aralarında yapmış oldukları yardımlaşma ve dayanışma üzerine kurduklarını belirten Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, ‘’İmece sisteminden gelip, bu sistemle birçok insanın ev ve araba hayallerinin gerçekleşmesini sağladık. Sistemin temeli 1991 yılında Ümraniye’de atıldı. Şirketimiz, 1995 yılında otomobil alımlarının güç olmasından dolayı kuruldu, 2005 yılında ev alımlarının da aynı güçlüğe gelmesinden dolayı Eminevim kuruldu. Baktığımızda ev sahibi olmayan hatta ev alma hayalini bile kuramayan müşteri kapasitemizin yaklaşık 40 binini ev sahibi yaptık. İnsanların birbirlerine yardım ederek, tamamen faizsiz, alacakları eve fazla para ödemeden daha uygun fiyatlara sahip olmalarını sağladık. Bugün 80 binin üzerinde teslimatımızla, çeyrek asırdır müşterilerimize hizmet veriyoruz’’ diye konuştu.
‘’25 YILDIR GAYRİMENKUL VE BULUNDUĞUMUZ SEKTÖRLERİN CAN SİMİDİYİZ’’
Zaman zaman gayrimenkul satışlarında yaşanan duraksamanın kendi satışlarına yansımadığını belirten Üstün, ‘’Çünkü satışlarımızı tabana yaydığımız ve Elbirliği sistemimizle vatandaşlarımızın alım gücünü yükselttiğimiz, uzak olan hedeflerini yakın ettiğimiz için, bu duraksama ve belirsizlik bizde hiç yaşanmadı. Sektörün en bunalımda olduğu dönemlerde dahi biz aylık bin 100’ün üzerinde teslimat ve iki bin 500’ün üzerinde satışımızla sektörü bir yerde ayakta tuttuk diyebiliriz. Bugün aylık teslimat ve satış rakamlarımıza baktığımızda ne kadar yüksek olduğunu görüyoruz. Bu da sektöre olumlu olarak dönüş yapıyor. Biz insanları bir araya getiriyoruz, bir araya gelen insanlar da aylık gayrimenkul alımlarıyla sektörü canlı tutuyor. Elbirliği sistemimizin sadece bireysel olarak değil, gayrimenkul sektörüne de katkılarını buradan görebiliyoruz. Yaptığımız organizasyonlarla vatandaşlarımız projelerden ev sahibi oluyor, aynı zamanda projelerdeki satışlar devam etmiş oluyor. Satışlar devam ettikçe yenisi yapılıyor. Yeni yapılan konutlarda insanlar çalışıyor iş sahibi oluyor. Demircisi demir, betoncusu beton satıyor ve böylece bir çok kişiye de iş imkanı doğmuş oluyor. Elbirliği sistemi, sektörün en bunalımlı dönemlerinde bile sadece ev sahibi vatandaşlarımıza değil, proje sahiplerine, iş arayanlara ve diğerlerine de katkı sağlamış oluyor. Burada sistemimiz sektöre can simidi oluyor diyebiliriz’’ ifadelerinde bulundu.
‘’GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNÜN ÖNÜ AÇIK’’
Şu anda sektörü etkileyecek herhangi bir şey görünmediğini dile getiren Üstün, ‘’Sektörün önü açık görünüyor. Bunda da en büyük katkı seçim sonuçları oldu ve sektörde pisikolojik bir rahatlama oldu. Artık sektörün pisikolojisini bozacak herhangi bir şey görünmüyor. Kentsel dönüşümün hızla devam etmesi ve konut ihtiyacı sektörü daha da canlandıracaktır. Sektörün en büyük kazancı 2016’da da kentsel dönüşüm olacak olması’’ diyerek konuşmasını sürdürdü.
‘’2016’DA HEDEFİMİZ YÜZDE 30 BÜYÜME’’
2016’da da organizasyon ve inşaatlarının devam edeceğini söyleyen Üstün sözlerini şu şekilde noktaladı: ‘’2016 yılında da hedeflerimizi büyük tutarak, halkımızın barınma ihtiyacını, onların ödeme gücüne göre planlamalar yaparak karşılayacağız. 2016 yılında yine bir hedefimiz var. Bu hedefimiz yüzde 30 büyüme. Bunu da organizasyonlarımız, inşaatlarımız ve yeni projelerimizle gerçekleştirmeyi umut ediyoruz. 2016 yılı içerisinde hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz var. Emin inşaat olarak Bunlardan bir tanesi Erzurum’da yapacağımız AVM olacak. Bir diğeri de Afyon’da yapımına başlayacağımız termal otel olacak. Darıca’da da konut yapımına başlayacağız. Bunun yanında, anlaşmak üzere olduğumuz bazı arsalar var. Anlaşmalar gerçekleşirse bu projeler de başlamış olacak. Ankara ve Bursa’da arsa çalışmalarımız devam ediyor. Burada da hitap ettiğimiz müşterilerimiz için konut çalışmalarımız çok yakında başlayacak.’’
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.