Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elfi Gayrimenkul’den Balıkesir hamlesi

Emlak sektörünün güçlü ve lider markalarından Elfi Gayrimenkul’un ikinci şubesi Balıkesir’de açılıyor.Profesyonel ve kurumsal hizmet anlayışı ile 2013 yılında Bursa’da kurulan Realty World Elfi Gayrimenkul, kısa süre içerisinde gerçekleştirdiği...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elfi Gayrimenkul’den Balıkesir hamlesi
Emlak sektörünün güçlü ve lider markalarından Elfi Gayrimenkul’un ikinci şubesi Balıkesir’de açılıyor.
Profesyonel ve kurumsal hizmet anlayışı ile 2013 yılında Bursa’da kurulan Realty World Elfi Gayrimenkul, kısa süre içerisinde gerçekleştirdiği önemli başarılar ile sektörün önde gelen markaları arasında yer almayı başardı. Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren profesyonellerden oluşan ekibi ve müşterilerine yönelik sağladığı geniş hizmet ağıyla emlak sektörünün gelişimine önemli katkılarda bulunan Realty World Elfi Gayrimenkul, Bursa’dan sonraki ikinci ofisini Balıkesir’de açacak.
Son dönemlerde gelişmekte olan bölgelerin başında gelen ve yatırımcıların yeni gözdesi konumunda yer alan Balıkesir’de yeni ofisini açmaya hazırlanan Realty World Elfi Gayrimenkul, kurumsal vizyonu ve profesyonel ekibi ile bölgenin artan değerine yeni bir boyut kazandırmayı amaçlıyor. 5 Kasım 2016 Cumartesi günü Balıkesir’de açılacak olan ofisi hakkında açıklamalarda bulunan Elfi Gayrimenkul Kurucusu Özkan Aydemir, emlak sektörünün parlayan yıldızı olan Balıkesir’in Elfi markasıyla birlikte yeni bir döneme gireceğini söyledi.
Balıkesir’e yatırım yapmadan önce ciddi bir araştırma ve fizibilite süreci yaşadıklarını söyleyen Aydemir,"Emlak ve gayrimenkul sektörü Türkiye’nin en önemli dinamikleri arasında yer alıyor. Bölgesel olarak baktığınızda da Marmara ve Ege bölgesi de sektörümüzün en değerli bölgelerinin başında geliyor. Bu kapsamda Balıkesir bölgesi de gelecek adına oldukça umutlu olduğumuz bir bölgedir. Gerçekleştirdiğimiz bu yatırımda bunun en somut göstergesi. Sektördeki edindiğimiz bilgi ve birikimler ışığında hem sektörümüze hem de Balıkesir’e katkı koymak için elimizden geleni yapacağız "dedi.
Balıkesir’de 2016 Eylül ayında Konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 14.8 artarak 2 bin 329’a çıktığını ifade eden Aydemir, "Balıkesir’de Eylül ayında satılan 2 bin 329 konut, Türkiye’de satılan konutların yüzde 2.1’ini oluşturuyor. Balıkesir Ocak-Eylül döneminde konut satışı Türkiye sıralamasında 12. sırada yer aldı. 2016 Eylül ayında Balıkesir’de satılan 2 bin 329 konutun yüzde 64.7’sini ikinci el satışlar oluşturdu. Balıkesir’de geçen yıla göre ipotekli konut satışları yüzde 44.8 artış gösterirken, ilk satışlar da yüzde 10.5 arttı" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.