Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekonominin Oscarları Sahiplerini Buluyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından bu yıl 46. kez düzenlenecek olan Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop’un da teşrifleriyle 6 Aralık 2019 Cuma günü gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2019 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2019 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ekonominin Oscarları Sahiplerini Buluyor

Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu BTSO, kent ekonomisinin kahramanlarını Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni ile ödüllendiriyor.  Bu yıl 46. kez organize edilecek olan programda, başarılı iş insanları ve firmalar ödüllerini TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un elinden alacak. Oda Hizmet Binası’nda düzenlenecek ödül töreni saat 19.00’da başlayacak. Törende, 7 ayrı kategoride 60’tan fazla ödül sahiplerini bulacak.

BURSA’NIN GURUR GECESİ

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’nin Bursa iş dünyasının buluşma noktası haline geldiğini söyledi. Firmaların faaliyetlerinin ve iş modellerinin kapsamlı bir biçimde incelendiği bir değerlendirme sürecinin ardından ödül alacak iş insanları ve firmaları belirlediklerini kaydeden Başkan Burkay, “BTSO, 43 bini aşkın üyesiyle Türkiye’nin en büyük ticaret ve sanayi odalarından birisi konumunda. Üretim, ihracat, istihdam ve vergisiyle Bursa ve Türkiye ekonomisinin büyüme yolculuğuna ivme kazandıran tüm girişimcilerimizi yürekten kutluyorum. Bu sene 46.’sını düzenleyeceğimiz Ekonomiye Değer Katanlar Ödül törenini, 6 Aralık Cuma günü Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Başkanı Mustafa Şentop’un teşrifleriyle gerçekleştireceğiz. Tüm iş dünyası temsilcilerimizi, birlik ve beraberliğimizi göstereceğimiz gurur gecemizde bir arada görmeyi temenni ediyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.