Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Hollanda ve İtalya’ya ziyaret gerçekleştirecek

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, iş dünyasından temsilciler ile birlikte 23 Ağustos’ta Hollanda’nın başkenti Lahey ve 24 Ağustos’ta İtalya’nın başkenti Roma’yı ziyaret edecek.Ekonomi Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre,...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, iş dünyasından temsilciler ile birlikte 23 Ağustos’ta Hollanda’nın başkenti Lahey ve 24 Ağustos’ta İtalya’nın başkenti Roma’yı ziyaret edecek.
Ekonomi Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, iş dünyasından temsilciler ile birlikte 23 Ağustos’ta Hollanda’nın başkenti Lahey ve 24 Ağustos’ta İtalya’nın başkenti Roma’yı ziyaret edecek. Söz konusu ziyaretler sırasında, Zeybekci’ye, milletvekilleri, TOBB, TİM, DEİK, TÜSİAD, MÜSİAD, Borsa İstanbul Başkanları ve önde gelen Türk işadamlarından oluşan bir özel sektör heyetinin de eşlik edeceği bildirildi.
Program kapsamında Bakan Zeybekci, ilk olarak 23 Ağustos’ta Lahey’de, Hollanda Dış Ticaret ve Kalkınma İşbirliği Bakanı Lilianne Ploumen ile ikili bir görüşme gerçekleştirecek, sonrasında Hollanda’nın en önde gelen yatırımcıları, firmaları ve özel sektör temsilcileri ile bir araya gelecek, ayrıca Hollanda basını ile de bir toplantı düzenleyecek. Zeybekci, ardından 24 Ağustos’ta Roma’da, bu defa, İtalya Ekonomik Kalkınma Bakanı Carlo Calenda ile ikili bir görüşme gerçekleştirecek, İtalya’nın en önde gelen yatırımcıları ve iş dünyası yetkilileri ile bir araya gelecek, ayrıca, İtalyan basını ile de bir toplantı yapacak. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci başkanlığındaki Türk heyeti, temaslarının ardından 24 Ağustos 2016 Çarşamba günü Türkiye’ye geri dönecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.