Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eaton, Türkiye’nin ilk Canlı Sanal Fuarında

Güç yönetim şirketi Eaton, Türkiye’de bir ilk olacak olan Voltimum Canlı Sanal fuarına 6-7-8 Ekim tarihlerinde katılacak. Güç yönetiminde ve dağıtımında güvenlik ve emniyetin ana tema olacağı fuarda skype ve chat aracılığı ile de birebir...

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güç yönetim şirketi Eaton, Türkiye’de bir ilk olacak olan Voltimum Canlı Sanal fuarına 6-7-8 Ekim tarihlerinde katılacak. Güç yönetiminde ve dağıtımında güvenlik ve emniyetin ana tema olacağı fuarda skype ve chat aracılığı ile de birebir görüşmeler yapılabilecek.
Şirketin Elektrik Türkiye Ülke Müdürü İpek Demiray, “Yılın ilk yarısında gerçekleştirdiğimiz Teknoloji Tır etkinliğimizden sonra sektörde bir ilk olacak canlı sanal fuarda yine en yeni Enerji Yönetimi ve Dağıtımı Teknolojilerimiz ile yer alacağız. Şirket uzman mühendis ekibimizin tam kadro katılacağı bu fuarda, tüm davetlilerimize web üzerinden canlı görüşmeler sayesinde her konuda hızlı destek verebileceğiz” dedi.
Sanal Fuar’da yer alacak önemli başlıklardan başlıcaları şöyle:
"AG salt panolarında ark koruma sistemleri, sismik dayanıklılık, Isı İzleme (Diagnose), iMCC (akıllı MCC pano), yangın güvenlik sistemleri, acil çıkış aydınlatma çözümleri, aydınlatma otomasyonu, OG çözümleri - SF6 kullanılmayan çevreye duyarlı vakum teknolojisi, enerji kalitesi ve yedek güç çözümleri, endüstriyel exproof ürün ve sistem, otomatik transfer sistemleri - ats, enerji izlemeye entegre edilebilen otomasyon çözümleri, otomasyon çözümleri hmı paneller, smartwire-dt akıllı kablolama, endüstriyel kablosuz sistemler - elpro, segment odaklı çözüm sunumları - moem, ticari ve endüstriyel binalar, rezidanslar, data center, oil&gas, tesislerde enerji yönetimi, sürdürülebilir enerji, depolanabilir enerji çözümleri".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.